Mjölk med färska bär

God morgon min vän.
Hoppas du sovit gott och vaknat på strålande humör 🙂
Jag satt här framför datorn och kikade igenom frukost-bilderna på datorn över en kopp kaffe.  Och den här frukosten med kall mjölk & färska sommarbär kändes plötsligt väldigt långt borta. De här blåbären var plockade från skogen vi har här en bit längre  bort. Jag och barnen plockade massvis förra året, eller ja …. barnen tröttnade rätt fort. Så på slutet blev det bara jag och Molly som var ute och plockade blåbär.  Och de var så fina och  stora att man trodde att de kom direkt  från affären…

Istället för den där sommarfrukosten så ska jag plocka fram lite smörgåsar och flingor och väcka resten av familjen.

Hoppas du får en härlig Onsdag!

Kram

1

2 responses to “Mjölk med färska bär

 1. Vbh1 skriver:

  Detsamma önskar jag dig. Du har en fin blogg med många fina bilder och god mat 🙂
  Kram Hanna

  1. jennysmatblogg skriver:

   Tack Hanna 🙂
   Det värmer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *