Mjölk med färska bär

God morgon min vän.
Hoppas du sovit gott och vaknat på strålande humör 🙂
Jag satt här framför datorn och kikade igenom frukost-bilderna på datorn över en kopp kaffe.  Och den här frukosten med kall mjölk & färska sommarbär kändes plötsligt väldigt långt borta. De här blåbären var plockade från skogen vi har här en bit längre  bort. Jag och barnen plockade massvis förra året, eller ja …. barnen tröttnade rätt fort. Så på slutet blev det bara jag och Molly som var ute och plockade blåbär.  Och de var så fina och  stora att man trodde att de kom direkt  från affären…

Istället för den där sommarfrukosten så ska jag plocka fram lite smörgåsar och flingor och väcka resten av familjen.

Hoppas du får en härlig Onsdag!

Kram

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Vbh1
11 år sedan

Detsamma önskar jag dig. Du har en fin blogg med många fina bilder och god mat 🙂
Kram Hanna

jennysmatblogg
Reply to  Vbh1
11 år sedan

Tack Hanna 🙂
Det värmer!

Nästa inlägg

Kycklingspett med tzatziki och grekisksallad

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x