En glimt från vardagsrummet

Det blir lite jobb nu medan barnen är i skolan & Nomi är på dagis, ska arbeta mig igenom & besvara alla olästa mail och sedan skicka fakturor. Tänkte bara kika förbi bloggen och säga hej först. ” Hej  hej ” 🙂

Jag har förstått att ni tycker det är roligt att kolla på lite bilder från vårt hus.Och det kommer komma fler bilder allt eftersom vi känner oss färdiga här hemma. Och här kommer en liten glimt från vårat vardagsrum.

Tegelväggen gillar jag jättemycket, men funderar på att måla den vit / grå….  Men det är ingen brådska med det, vi har hundra saker vi vill göra innan dess…  Lite i taget och det är ju roligast – har inga dirkta planer på att bli ”färdiga” med huset. Det tror jag aldrig att man blir om man tycker det är roligt med heminredning 🙂

0
Prenumerera
Notis om

13 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Åsa
11 år sedan

Hej!

Du har så fint hemma, verkligen mysigt. Jag har många gamla skåp och
skänkar här hemma som jag länge funderat på att måla vita. Vet inte
vad det är som tar emot då jag verkligen tycker de är jättefint med
vitt. Vad har du använt för färg till dina ommålade möbler??

Ha en bra dag!!
Åsa

al68
11 år sedan

Kul att ser lite fler bilder, du har så himla fin smak. Imorgon kommer äntligen vår soffa till tvrummet, så nu kan jag piffa och fixa till där, ÄLSKAR detta. Skall bara måla färdigt mitt sidobord, sen skall jag börja leta ett gammalt soffbord med och fixa till. Tycker det är så fint att blanda gammalt (fixat) och nytt, det blir lite mer personligt. Tror jag får åka en sväng till Ullared och införskaffa lite mer inredning ; )

Ha en skön dag, idag jobbar jag bara halvdag, SKÖNT
Kram kram

jennysmatblogg
Reply to  al68
11 år sedan

Åh vad roligt! Jag letar också soffa, vad blev det för något.
Ja, jag gillar också när man blandar nytt och gammalt. Det får inte bli för mycket åt något håll – och sen ska det vara ljust.
Ullared ja….Kan du gissa vart jag ska åka i helgen ? 😀

Kram kram

al68
Reply to  jennysmatblogg
11 år sedan

Vi hittade en jätte snygg bäddsoffa med divan på EM, super skön att sitta i, vilket var viktigt då vi inte kommer använda den till säng plats så ofta. Har målat klart sidobordet nu, blev kanon. NEJ, vad taskigt, du kan inte svänga inom Halmstad och hämta upp mig så hänger jag med ; ). Jag har ju lite närmre än du så jag tror jag sticker dit en eftermiddag snart.
Fortsatt skön kväll, kramis

11 år sedan

Ni har det så otroligt snyggt och modernt hemma hos er. Blir så sugen på att göra om här hemma, men just nu fattas det pengar till det. Men nån dag så…:-)
Skulle nog bli skitsnyggt om ni målade tegelväggen vit. 🙂

Lotta
11 år sedan

Lyssna noga nu Jenny;)!!! DU FÅR INTE MÅLA PÅ TEGELVÄGGEN!!!! Jag satt kaffet i halsen när jag läste det. Den lyfter hela rummet då det sticker ut. Vi byggde vårat hus för 3 år sedan. Vi beställde då en murad vägg som är mellan vardagsrum och kök. Har fått så mycket possetiva komentarer just för att allt är nästan vitt hemma hos oss också, och så står en ”ruffig” murad vägg mitt i huset. Så måla inte den, det blir lite 80 tal fejk mexitegel. Det går fetbort.

Hahaha, ha en bra dag
Du får måla något annat istället 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Lotta
11 år sedan

Okej Lotta okej. Jag lovar att inte förhasta mig med att måla väggen. 🙂
Jag ska fundera på det- kanske ångrar jag mig. Vi får se

Kram

Anna
11 år sedan

Vad jobbar du med?

Catrin - bröllop juni 2013
11 år sedan

Åh ser riktigt mysigt ut ! Ser fram emot fler bilder 😉

Ina
11 år sedan

Du har ett underbart vackert hem och jag älskar den vita stilen. Men jag måste hålla med Lotta här ovan. Det vore synd att måla din tegelvägg. Den är jättefin som den är nu.

jennysmatblogg
Reply to  Ina
11 år sedan

🙂 Tack !

Frida
11 år sedan

Var har du köpt den fina byrån/skänken?

jennysmatblogg
Reply to  Frida
11 år sedan

Frida : Blocket 🙂

Nästa inlägg

Ljuvlig tårta med kolakräm och färska bär

13
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x