En till städdag bland recepten

Godmorgon
Mörkt så in i norden ute när man stiger upp innan klockan halv sju. Men jag hade massvis med jobb framför mig så tänkte passa på att sätta mig en stund innan barnen vaknade. Jo jo … jag trodde nog att jag skulle hinna färdigt med bloggstädet igår.. Men icke :-/ Så jag fortsätter under dagen och så att alla recept hamnar under rätt kategori. Puuust. Alla olika sorters bröd, med eller utan jäst, bakade på bakpulver finner ni under kategorin bröd, scones  till höger om bloggen där ni bläddrar i listpilarna. Antingen kan ni leta månadsvis eller kategorivis.

Nybakade frallor med frön är  en favvo här hemma.
Väldigt enkla att baka också.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sofia
11 år sedan

Vad arbetar du med? 🙂 Alltså vad är ditt jobb? Tack för en superbra blogg Kram!!

Nästa inlägg

Nya lampan

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x