Ny vecka och ny information

Hej och god morgon på er.

Hoppas att ni fått en god start på den nya veckan.
Och efter flera mail och ännu fler frågor kring kommentarerna så är de nu istället helt  fria. Så varsågoda – nu kan alla lämna kommentarer, medlemmar eller inte, så det är bara att börja med att skicka iväg drösvis med kommentarer. Seså 😉

Idag är sista dagen på jullovet för skolbarnen, vi ställde klockan tidigt för att hinna med att komma in i någolunda rätt rutiner tills imorgon. Frukosten blev grillade toast med ost & skinka. Yummi yummi.

Gott!

0
Prenumerera
Notis om

14 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
sanna
11 år sedan

Så bra :)) jag fattade inte heller hur man skulle kommentera Ha en fin dag :))

Anna
11 år sedan

Men då testar jag att lämna en liten rad.

11 år sedan

Hej! Inga som helst problem med att vare sig kommentera eller logga in…:)(fast jag varit dålig på att lämna spår efter mig…)

God frulle!

Malin
11 år sedan

Saknar din gamla hemsida. Följde den dagligen innan men nu tycer jag det är krångligt. Synd för den är jätte intressant och rolig och följa.

11 år sedan

Jag har faktiskt inte haft problem med att kommentera varken när det var inloggning eller inte 🙂 Så jag skickar väl en liten kommentar nu och önskar dig trevlig måndag 😀

Mallan
11 år sedan

Åh äntligen, hade sånt strul innan så kunde inte kommentera. Men nu så! Vilka goda mackor 🙂

Ywe
11 år sedan

Vad skönt, försökte verkligen kommentera men det krånglade bara och då lade jag ner. Att följa och kommentera en blogg ska ju vara snabbt och enkelt, annars tröttnar man bara, så detta är verkligen toppen. Ha en fin dag!

jennysmatblogg
11 år sedan

Hej på er !
Roligt att det funkar nu 🙂
Jag tror det tar en tid att vänja dig med nya sidan. Både för er och mej. Men jag tror det kommer bli jättebra det här.
Till höger om bloggen kan ni välja de olika kategorierna / eller månadsvis. Tryck bara på rullpilarna.

Viola
11 år sedan

Har inte haft några problem med inlogg från jobb datorn, men nu när man varit ledig så har jag inte kunnat loggaim hemi från-konstigt.. Men läser dig varje dag och har testat massor av dina recept under ledigheten. Önskar dig en bra vecka!

Millie
11 år sedan

Kommer receptet på tomatsoppan från din instagram? 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Millie
11 år sedan

Ja, den kommer! 🙂

ulrikaofkrstd
11 år sedan

Upptäckte idag att förstasidan för bloggarna

(http://www.femme.se/bloggars/)

ser olika ut beroende på om jag är inloggad eller ej. När jag är inloggad så kommer det upp nyare inlägg, än om jag inte är inloggad. Bugg kanske? Inget problem egentligen så klart (min dator loggar ut mig när jag stänger ner den!). /Ulria

Pilla
11 år sedan

Jaaa äntligen! Superbra tycker jag:-)

jennysmatblogg
Reply to  Pilla
11 år sedan

🙂

Nästa inlägg

Lugna Söndag

14
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x