Lugna Söndag

Lugna söndag !

Denna lugna söndag har vi haft väldigt lite inplanerat… Så Melvin har lekt med kompis, Jacob har spelat tv-spel, Thelma har bakat kladdkakemuffins och Nomi har gått på sitt allra första barnkalas. Det var en kort sammanfattning av dagen – och själv har jag passat på att uträtta ärenden ( Shoppat på Grand Samarkand ) och handla lite nya kläder både till mig och barnen.

Nu till lite bloggbilder….
Jag hittade en brun ask på Eriks hjälpen som blev ett litet målningsprojekt innan jul.

Självklart målade jag den vit 🙂

Hittade gamla tändsticksaskar också som jag köpte också,
asken är en bra förvaring. Mycket tändstickor går det åt denna årstiden när det är så mörkt ute.

Dagens middag står och puttrar på spisen, det blir möra kotletter ( som fått småkoka en bra stund i en buljongsky ) och kokt potatis. Husmankost 🙂 Det är gott det. Sen blir det bio efter maten – inte för mig  dock – men Jonathan och Jacob tänkte gå och titta på den nya Hobbit filmen!

0
Prenumerera
Notis om

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
ulrikaofkrstd
11 år sedan

Jag håller inte med, det är krångligt att kommentera. Först ska man logga in, och då hamnar man på en helt annan sida, och sedan får man leta upp bloggen och rätt inlägg igen och först därefter skriva sin kommentar.

jennysmatblogg
Reply to  ulrikaofkrstd
11 år sedan

Se där då var det öppet för fria kommentarer.
Varsågoda 🙂

jennysmatblogg
11 år sedan

Ulrika: jag vidarebefordrar detta till teknikerna.
Bra att veta om det strular 🙂 Trevlig kväll

al68
11 år sedan

Godmorron, en liten fråga/tips, VILKEN färg använder du när du målar möbler? Jag blev tipsade om en kanon färg som är sjukt bra som heter: Sadolin. Testa den om du är sugen på nån ny, jag köpte min på Optimera. Jätte lätt att jobba med och blir inte ränder efter penslen, skall ge mig på min nya sidobord idag, kul ; )

jennysmatblogg
Reply to  al68
11 år sedan

Roligt med nya projekt !
Jag använder oftast en liten roller när jag målar om möbler – en slät liten skumgummi-roller rekommenderar de på min målaraffär.
Färgen jag oftast använder ( det beror på vad jag målar ) men den är nog fluggerfärgs egna , vit- halvblank.
Lycka till med sidobordet!

al68
Reply to  jennysmatblogg
11 år sedan

Skall testa roller på bordet, men på mina glasfönster blir det nog lite väl jobbigt ; )

Marta
11 år sedan

Kul med shopping! Jag och min familj ska nog åka till Växjö någon helg framöver och gå till äventyrsbadet och shoppa lite! Är Grand Samarkand bästa stället? Du får gärna tipsa om nån bra leksaksaffär och inredningsbutik! Ha d bra!

jennysmatblogg
Reply to  Marta
11 år sedan

Marta : Äventyrsbadet är toppen iväxjö. Och på Grand Samarkand har ni de flesta klädesbutiker under ett och samma tak, plus matställen och fik.
Bara en liten bit därifrån finns Toys R Us – och mittemot det en liten trevlig inredningsbutik som heter CHilli 🙂

Hoppas ni får ett fin växjöbesök

marta
11 år sedan

Stort tack för tipsen!

Nästa inlägg

Räksoppa med sting

9
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x