Biobesök

Ett litet biobesök hann vid med idag, jag och Melvin bestämde oss i sista  stund för att åka in och titta på ”Sune i Grekland – all inclusive”.  Och det var nästan helt slutsålt men vi lyckades få två platser längst fram, inte bästa platserna kanske men det gick bra.

Snart dags att förbereda för morgondagen, leta fram skolväskorna, kolla över alla vantar, regnkläder och skolböcker …sista dagen på ledigheten och skolorna  startar upp igen.

Roligt att läsa ikapp alla era kommentarer nu, bra att det fungerar.

 

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maria
11 år sedan

Tror nästan varenda barn mellan 7-13 varit på Sune i julhelgen ;o) Även vi! Den var riktigt rolig! Vill tacka dig för alla smarriga recept, läser din blogg varje dag men har aldrig kommenterat förut, så det är väl på tiden ;o) Inspirerande blogg och urgulliga små barn och vackert hem, en måbra blogg helt enkelt!!!

11 år sedan

En mysig sista lovet dag. Önskar dig en härlig kväll. Kram Anette

Nästa inlägg

Ny vecka och ny information

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x