Servetthållare

Jag kikade på servettringar när jag var på blomsterlandet i veckan, jättesnygga hade de-  i silver.  Men jag tror att de kostade 29 :- kronor styck. Det tycker jag är lite dyrt för att används kanske en gång…. Vi blir tio personer till nyårsmiddagen. Så det kändes lite som att kasta pengarna i sjön. Istället köpte jag ett virkat band av dem för cirka tjugo kronor, och klippte och sydde egna servett hållare.

Lika fint och mer prisvärt – tycker jag.

Lagade en riktigt god tomatsoppa idag- med extra allt! 🙂
Färsk pasta hade jag i , sen toppade den med salt knaperstekt bacon och massa fetaost. Oj oj oj den var så god, man borde verkligen laga soppa oftare.
Återkommer med recept på den.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

Vilket bra tips, Superfina ju:)
Gott nytt år!!
Kramar från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

11 år sedan

Vilket bra tips, Superfina ju!!
Gott nytt år!!
Kramar från Victoria

jennysmatblogg
Reply to  Victoriasprovkok.se
11 år sedan

Gott nytt år Victoria 🙂

Nästa inlägg

Olivträd ( igen )

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x