Nya spegeln

God kväll i stugorna!

Hoppas julhelgen varit bra. Annandagen lider mot sitt slut och imorgon börjar planeringen inför nyår. Vi har iallafall varit iväg en liten sväng på mellandagsrean idag, men det blev bara ett par butiker. Jag hade tänkt att köpa mig en dator eftersom jag behöver  en ny- men hittade ingen. Eller lyckades inte bestämma mig snarare, får funderar på det i några dagar till. Och så lovade ju att visa födelsedagspresenten jag fick också.

Och det var en jättevacker stor spegel- ser ut som nysilver.

Jag tänkte ju leta efter en större spegel just till över skänken-
och tydligen hade Jonathans mamma hört detta. Den är precis vad jag sökte efter.

Ska hänga upp den på väggen så fort vi varit och köpt nya mollyskruvar,
för den är riktigt tung.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Presenter

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x