Presenter

God morgon bloggisar !
Det blir lite lugnare på bloggen så här under semestertider och ledighet.
Men det får ju inte bli för lungt- jag saknar bloggen när jag inte kunnat vara så närvarande på en dag eller två. Sen kom jag på att jag glömde visa vad jag fick i födelsedagspresent – och jag hade önskat mig länge en öronlappsfåtölj.  Och nog hade maken antecknat detta- för på min födelsedag fick jag nämligen denna urfina gråa fåtölj som jag tjusat nu ett bra tag.

Gillar öronlappsfotöljen så mycket…. Benen tänkte jag såsmåningom måla om till vita istället. Annars tycker jag den är heeeelt perfekt till glasverandan.

Jag fick även en jättefin spegel. Ska se om jag hinner fota den också här under dagen och visa.

 

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

Så himla snygg Jenny!!!

jennysmatblogg
Reply to  Åse 56kilo
11 år sedan

Tack tack, blir lite bortskämd när man fyller år 🙂

Nästa inlägg

Juldagen

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x