Fredagsplaner

Hej och god fredagskväll på er!

Här har jullovet börjat på riktigt nu.  Så för att fira in ledigheten riktigt så fick barnen och deras kompisarna som var här välja fredagsmaten ….. och ganska tippat så valde de tacos. Mig gör det inget- jag gillar tacos. Jag tänkte skriva ett par rader här till er medan Jonathan är iväg och uträtter lite ärenden ( blandannat fick han i uppdrag att köpa min mascara och sen hårfärg ) Tur då att man kan skicka bilder på produkterna över Iphonen – så att det blir rätt märken 😉

Vad har ni för planer annars ikväll ? ! Här blir det tvtittande för hela slanten tror jag
Postkodsmiljonären och American Funniest Homevideo, och till det har vi handlat hem godaste chipsen och så julmust.

Lite vackra vita liljor har jag köpt mig!

Jag valde de stjälkarna som var minst utslagna eftersom jag hade tänkt ha dem till min bordsdukning till söndag. Då ska vi ha en liten födelsedagsmiddag här hemma,
dukningen tänkte jag att den skulle gå i vitt och silver .

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

Hej Jenny.. äntligen kan jag kommentera..Gjorde en väldigt god risotto igår för första gången.. Har du gjort risotto någon gång??
Kram C

jennysmatblogg
Reply to  Caroline
11 år sedan

Caroline 😀 Hej!
Vad bra, jag har gjort risotto ett par gånger bara.
Få försöka skriva ett blogginlägg om det sen.

Kram

Nästa inlägg

Nötigt julbröd utan russin

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x