Julpyssel

Lite enkelt julpyssel blev det även igår,jag tycker att tiden innan jul är  så mysig – man både ska baka, laga mat och julpynta !Då trivs den här bloggmamman som bäst – men dessto tråkigare  tycker jag att det är efter jul, när allt julpynt, gran och advenstljusstakar ska plockas neeeeer i alla lådor..  . .

Iallafall , ett snabbt litet julpysseltips som både är enkelt, billigt och doftar gott
är att fylla små glasburkar med väldoftande julkryddor,

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Viola i S-tuna
11 år sedan

Jag har aldrig varit en ”pysseltjej” tidigare, men måste säga att nu med barn och julen som knackar på dörren, så kliar det i pysselfingrarna 🙂 Vi har iaf tillverkat tillräckligt med godis för ett bra tag framöver

11 år sedan

Jättefina burkar, vart kommer dem ifrån? 🙂

jennysmatblogg
Reply to  sofia208
11 år sedan

Sofia: jag köpte dem på gekås 🙂

Nästa inlägg

Färgglad rocky road

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x