Second hand, loppis och blocket

Jag gillar inredning- jag gillar att blanda gammalt, antikt, slitet , nytt och ärvt  hemma hos oss.  Och att ha inredning som intresse behöver inte vara dyrt,  jag vill med detta inlägget lyfta fram hur mycket roligare och bättre det är att handla  ”second hand”, på  ”loppisar”  och ” blocket” samt är  det  är en väldigt bra början på att inreda sitt hem.   Man kan lyfta fram många bra anledningar till varför man ska handla begagnat – förutom ekonomiskt så är det miljövänligt och väldigt mycket roligare att hitta en äldre möbel som inte alla andra har hemma. Visst är det roligt med nytt också , men jag tycker nog att äldre möbler ändå har mer charm. Köp en gammal stol, skrivbord, eller en skänk för en billig peng och måla om till en färg du gillar.   ( Ni vet ju att jag gillar vitt , vitt och åter vitt )

Dessa vackra skedar har jag fått ärva – värde ett par kronor på loppis skulle jag gissa. Men ovärderliga för mig 🙂

Dessa fina gamla skedar passar fint till julbordet jag ska duka fram, stora nog att ta jansonss med & köttbullarna.

Hur gör ni ? Handlar ni också gärna på loppis, auktioner och blocket ?

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Snart är det jul

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x