Matchande ljuslyktor

Guten morgen !

Minns ni ljuslyktorna jag tipsade om från rusta för lite sen ? I en silvernyans, vilket jag gillar eftersom julensfärger hemma hos oss ska gå i silver och vitt. Och de fina lyktorna jag hittade sist, fann jag i liknande modell  på gekås sist- fast större och rundare.  Nu hade jag behövt en större spegelbricka, så att alla får plats 😉

Och hur fina är de inte  ??  Jäääättefina om ni frågar mig.

0
Prenumerera
Notis om

11 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

Superfina lyktor du hittat!
Jag älskar också vitt och silver men vi ska ta in något litet i rött också i år har vi bestämt så idag skall jag ut på jakt efter någon snygg lykta i rött. Förhoppningsvis hittar jag detta på Indiska där jag brukar hitta fina, där köper jag även brickor som jag brukar ha under mina lyktor!

Anna
11 år sedan

Ett tips…nordljus.net har fina ljusstakar
och lyktor i fattigmanssilver som det kallas.

jennysmatblogg
Reply to  Anna
11 år sedan

Tack Anna
Ska kolla in detta tips 🙂

Anna
11 år sedan

Jag var inne o kollade nu det fanns inte mycket kvar.
Dom har haft rea ett tag nu. Synd…men dom kanske får in igen.
Alvas hus kolla där.

jennysmatblogg
Reply to  Anna
11 år sedan

Alvas hus – japp, ska googla på det.
Tack.

Jenni
11 år sedan

Hej!
Jag har oxå tänkt ha en vit jul i år, men har inte fått tag på vita julgranskulor! Vet du vart det finns att köpa?
En jättebra blogg har du förresten 😉
Ha det gott // Jenni

jennysmatblogg
Reply to  Jenni
11 år sedan

Hejjenni

Jag har köpt fina på blomsterlandet i vitt / silver.
Och även jättefina i glas.
Kolla där 🙂

Anna-Lena
11 år sedan

Har med köpt precis samma, kör alltid silver och vitt, får utslag av rött ; ). Måste erkänna att jag inte är mycket för tomtar och så kör mest på ljus, blommor och annat pynt. Längtar till nästa helg då allt mys skall fram men hade hellre haft snö istället för allt regn.

Jenni
11 år sedan

Tack snälla!
Ska kika in där 😉

11 år sedan

Vi har verkligen samma smak..har samma stora ljus”bollar” som jag köpte på ett ljusparty för 2 årsen .. Iår förvandlas de till adventsljusstake 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Caroline
11 år sedan

Caroline 🙂 ja det låter det ju som.
Smart med adventsljusstaken, tyvärr köpte jag ju bara två 🙂

Nästa inlägg

Lördagskväll

11
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x