Lördagskväll

Tapeterna räckte  (med nöd och näppe) ,  men nu så är köket färdigtapetserat iallafall .  Och vi känner oss jättenöjda, köket blev mycket mer hemtrevligt med den blommiga tapeten. Och det känns lite roligt att bryta av med mönstrad tapet till allt det vita vi har, och sedan matcha tapeten med lite vita tavlor och tavellister.

Men nu nog med arbete för idag …. dags för lördagsgodis !  🙂

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

mys:)

Camilla
11 år sedan

Godis är gott :-)! Önskar er en jättehärlig lördagkväll! Minns inte om jag redan slkrivit det men TACK för en supermysig blogg!!! SÅ roligt och inspirerande att gå in här och kika, och toppen att du varvar recept med inredning och annat! 🙂 Kram Camilla

Sofia
11 år sedan

Ni är verkligen duktiga!! Så passa på att njuta i soffan med godis, barn, hund och mannen i huset!! Kram Fia

Veronica
11 år sedan

Väntar på bilder från köket! 🙂

Nästa inlägg

Nygräddade våfflor

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x