Lördagskväll

Tapeterna räckte  (med nöd och näppe) ,  men nu så är köket färdigtapetserat iallafall .  Och vi känner oss jättenöjda, köket blev mycket mer hemtrevligt med den blommiga tapeten. Och det känns lite roligt att bryta av med mönstrad tapet till allt det vita vi har, och sedan matcha tapeten med lite vita tavlor och tavellister.

Men nu nog med arbete för idag …. dags för lördagsgodis !  🙂

1

4 responses to “Lördagskväll

  1. Camilla skriver:

    Godis är gott :-)! Önskar er en jättehärlig lördagkväll! Minns inte om jag redan slkrivit det men TACK för en supermysig blogg!!! SÅ roligt och inspirerande att gå in här och kika, och toppen att du varvar recept med inredning och annat! 🙂 Kram Camilla

  2. Sofia skriver:

    Ni är verkligen duktiga!! Så passa på att njuta i soffan med godis, barn, hund och mannen i huset!! Kram Fia

  3. Veronica skriver:

    Väntar på bilder från köket! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *