Minnen i fina glasburkar

Vi plockade massor med fina snäckor längst stränderna i Thailand. Och nu har vi fyllt en varsin glasburk med handplockade snäckor som alla barnen kan ha på sitt rum .  Jättefint och roligt att ha som minne nu när snön  närmar sig. Och på tal om vintern så såg jag att de har börjat sälja julskinka nu på Willys, men jag köpte ingen . . . .  tänkte att jag skulle försöka vänta till första advent innan jag äter årets första julsmörgås med skinka och stark senap. Gott gott gott !

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
11 år sedan

Så fint! Trevlig helg! <3 Kram

11 år sedan

Så härligt, ser på alla fina bilder att ni måste haft det riktigt skönt!!
Kramar från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

Nästa inlägg

Laxgratäng med pesto

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x