Thailändsk – take away

Flera av er har frågat om maten, vad den kostar och hur dyrt det är här . Och det är ju lite dyrare än när vi var här sist 2006  (  iallafall shoppingen  ) men maten kostar fortfarande inte särskilt mycket här i Thailand – Vi går ut på trevliga restauranger varje dag och äter hela familjen ( 2 vuxna + 4 barn ) för cirka  200  – 250  : –   Och tröttnar på på restaurang mat och beställer lite mat (take away )  från alla matvagnar som står överallt, så kostar en maträtt mellan  5 – 15 kronor beroende på vad du vill äta.  Barnen beställer gärna mat från matvagnarna och man kan ju välja massa olika rätter att ta med sig  , det finns så mycket att välja bland. Grillad kyckling, grillad fisk, majskolvar, frukter , smoothies,  grillspett, grönsaker, phad Thai, pannkakor, efterrätter.

Thailändsk take-away

Med maten får man med den goda chilikryddan – som jag bara måste köpa innan vi åker hem.
Äter den just nu på alla mat som serveras, den är verkligen kryddstark.

Här är klockan snart elva , så nu är det god natt  ! Imorgon blir det en stranddag här på Koh Lanta – det är lika vackert som jag minns det här.

Hörs mer imorgon.

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sofia
9 år sedan

Kul att läsa om er resa!

Christina
9 år sedan

Hur kul som helst att läsa om er resa och även dina trevliga recept o inrednings-inlägg, men jag tror att det blir ofta för bloggläsare att man snabbt kollar runt bland sina favoriter och sedan glömmer i hasten att det för er bloggare är kul om vi kommenterar !
Hare skönt, för om 6 veckor äre JUL !!!

Sara
9 år sedan

Jätte spännande att få följa er resa, och blir lite inspirerad och nyfiken 🙂 Men kom och tänka på hygien och så, är det rent och fräscht, skriver att ni köper mat ur vagnarna och så, men det är ok? 🙂 (med tanke på hygien osv.)

Anna
9 år sedan

Jag vill med till Thailand. Ser underbart ut !!!

jennysmatblogg
9 år sedan

Sara : I Thailand tycker jag att de är noga med maten , de är duktiga på att värma upp maten ordentligt. Men jag är alltid försiktig med kyckling vart jag än äter för någonstanns i världen.

Nästa inlägg

Våran Onsdag

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x