Thailändsk – take away

Flera av er har frågat om maten, vad den kostar och hur dyrt det är här . Och det är ju lite dyrare än när vi var här sist 2006  (  iallafall shoppingen  ) men maten kostar fortfarande inte särskilt mycket här i Thailand – Vi går ut på trevliga restauranger varje dag och äter hela familjen ( 2 vuxna + 4 barn ) för cirka  200  – 250  : –   Och tröttnar på på restaurang mat och beställer lite mat (take away )  från alla matvagnar som står överallt, så kostar en maträtt mellan  5 – 15 kronor beroende på vad du vill äta.  Barnen beställer gärna mat från matvagnarna och man kan ju välja massa olika rätter att ta med sig  , det finns så mycket att välja bland. Grillad kyckling, grillad fisk, majskolvar, frukter , smoothies,  grillspett, grönsaker, phad Thai, pannkakor, efterrätter.

Thailändsk take-away

Med maten får man med den goda chilikryddan – som jag bara måste köpa innan vi åker hem.
Äter den just nu på alla mat som serveras, den är verkligen kryddstark.

Här är klockan snart elva , så nu är det god natt  ! Imorgon blir det en stranddag här på Koh Lanta – det är lika vackert som jag minns det här.

Hörs mer imorgon.

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sofia
11 år sedan

Kul att läsa om er resa!

Christina
11 år sedan

Hur kul som helst att läsa om er resa och även dina trevliga recept o inrednings-inlägg, men jag tror att det blir ofta för bloggläsare att man snabbt kollar runt bland sina favoriter och sedan glömmer i hasten att det för er bloggare är kul om vi kommenterar !
Hare skönt, för om 6 veckor äre JUL !!!

Sara
11 år sedan

Jätte spännande att få följa er resa, och blir lite inspirerad och nyfiken 🙂 Men kom och tänka på hygien och så, är det rent och fräscht, skriver att ni köper mat ur vagnarna och så, men det är ok? 🙂 (med tanke på hygien osv.)

Anna
11 år sedan

Jag vill med till Thailand. Ser underbart ut !!!

jennysmatblogg
11 år sedan

Sara : I Thailand tycker jag att de är noga med maten , de är duktiga på att värma upp maten ordentligt. Men jag är alltid försiktig med kyckling vart jag än äter för någonstanns i världen.

Nästa inlägg

Våran Onsdag

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x