Våran Onsdag

Okej – då tolkar jag det som om att de flesta av er tycker det är roligt ( t. om jätteroligt )  att läsa om vår resan –
och för er som helst vill läsa om recept så har ni hur-mycket-som-helst i kategorierna till höger om bloggen. Hoppas att något ska falla er i smaken. Kul tycker jag att det är iallafall att ni vill följa med och skriver ni fler kommentarer – så skriver jag fler inlägg.

Vi har det jättebra- Det är varmt, fina stränder och mycket god mat här i Ao nang. Och vi äter på olika resaturanger varje dag – Igår gick vi längre ner på shoppinggatan och förbi – ” The Last fisherman ”   och fortsatte längst ner strandpromenaden och åt lunch där. Kanske bästa lunchstället hittills  – enkel med god mat och trevlig personal. Utsikten var inget vi kunde klaga på heller direkt. Borden stod uppdukade på sanden i skuggan av träden / palmerna och utsikt över hela vackra stranden.  Så fint alltså.

Barnen tycker att det är roligt att åka tuc- tuc , så det blir att vi åker detta en hel del – annars tar det nog max cirka en kvart att promenera ner till strandpromenaden.

Det kostar inte många kronor att åka tuc- tuc eller taxi. Men att pruta på priset, det hör ju till.
Cirka 15- 20 svenska  kronor betalar vi för hela familjen för att åka i Ao Nang.

Trevligt att sitta och äta så här nära havet.


Gröncurry gryta och nudelwok beställde jag och Jonathan .
Barnens mat är ju inte lika rolig att fota – då de helst beställer in pommes, pizza och spaggeti  🙂

Mycket trevligt lunchställe – som jag varmt  rekomenderar om ni någon gång ska besöka ao nang.
Menyn var väldigt enkel- men det som fanns var gott. Och utikten var fantastisk.

Efter maten och vi fotat den tjusiga utsikten så visade det sig att precis brevid vår restaurang var det fullt av små apor. Ganska många apor- Nomi tyckte det var jättespännande- men var samtidigt livrädd. Men så här nära vågade hon gå den minsta lilla apungen . Tuffing!

Ny dag och nya utflykter – så  idag torsdag har vi bokat färja till Koh Lanta-  det ska bli jätteroligt att se om det ser likadant ut som när vi var där sist.

På återseende alla bloggisar

0
Prenumerera
Notis om

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ronja
11 år sedan

fler fler fler inlägg! gud. tycker det är jättekul att läsa om er resa.. Min pappa har varit i Thailand och åkt runt lite precis som ni gör. Själv har jag aldrig varit där, men skulle hemskt gärna vilja åka ner någon gång.
Jag är ny med att följa din blogg, för sisådär 3 veckor sen, jag har dig bland favoriter. Och gud vad söta barn du har. Även fin och bra blogg. Kramis

linda
11 år sedan

Du får det verkligen att se så härligt ut (som det garanterat är förstås) ::) Du tar jättefina bilder! Och detta är minst sagt perfekt för mig att läsa, eftersom vi ju ska till Ao nang i december . Måste bara fråga, har ni köpt Nomis oranga foppa där eller här hemma? Dottern på 2,5 skulle älska när dom ser ut som små djur 😀 Och aporna hoppas jag vi träffar på! Ta hand om er! Kram

jennysmatblogg
Reply to  linda
11 år sedan

Linda : Visst är de söta de oranga foppa skorna. Och de Finns här i Ao nang- i massa olika färger.
Nomi är väldigt stolt över dem 🙂

11 år sedan

Skriv mer om er resa, snälla du! Vi åker själva till Koh Lanta och Ao Nang över jul och nyår. Det är vår första resa till Thailand, så jag välkomnar alla dina tips 🙂
Ha det gott!

Linda
11 år sedan

Tack för härliga semesterbilder! Det är jätteroligt att läsa om er resa! Mera!

Heidi
11 år sedan

Hej Jenny!
Det är roligt att följa er resa. Här i Sverige är det så mörkt nu så lite Thailand behöver vi allihopa, om än via bloggen. Jag var själv i Aonang i februari och tyckte jättemycket om det. Jag använder din blogg som även som en receptbok i alla fall. Kram och njut av semestern.

fia
11 år sedan

Åh vad jag längtar till thailand och det är jättekul att läsa om er resa. Jag och min familj har tagit en flygstol ner flera år i rad och bara rest runt i thailand. Så billigt och enkelt. Jag älskar detta land. Planen var att hoppa över thailand nästa år och göra fler andra mindre resor. Att se ngt annat. Men herregud det gååår bara inte, jag måste till thailand. Så fortsätt att rapportera!

Lina
11 år sedan

Hej Jenny!

fortsätt att blogga om er resa, det är jättekul att följa!
Vad supersöta dina barn är:)

Elin
11 år sedan

Åh vad härligt att se alla bilder från Thailand. Var på Koh Lanta 2007, tyckte det var underbart! Kan vi inte få se ett kort på dig och din man också:-) Tack för en jättefin blogg!

Jenny
11 år sedan

Hej!!
Jag tycker oxå det är skitkul att du skriver om er resa. Vill gärna se mera…
Här hemma är det ju vara sååååå trist väder just nu. Inte så kallt men regnigt.
Ha det fortsatt skönt o bada lite för mig oxå…:)

Nästa inlägg

Soppa med sting

10
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x