Ny vecka och nedräkningen har nu startat

God morgon måndag och välkommen ny vecka!

Den här dagen startades med en rejäl frukost – nämligen smörgåstårta. Den var ännu godare idag, minsann och så mättande! Ja,  den 8 e oktober idag och nu har nedräkningen börjat till höstlovet då vi ska iväg på den efterlängtade semestern.  Ser i kalendern att det nu bara är drygt tjugo dagar kvar och det ska bli riktigt nice med sol och värme.

Och massa god mat såklart

 

Matbilder från tidigare resor

Hoppas du får en riktigt fin Måndag!

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
sonja
11 år sedan

Hej, gjorde dina lasagnerullar i fredags, jättegott :)! Undrar dock om du har tips på vilka färska lasagneplattor som är bäst? ICAs som jag använde höll inte ihop… Tack för en bra mat/inspirationsblogg! mvh Sonja

jennysmatblogg
Reply to  sonja
11 år sedan

Sonja : jag köpte min på Willys. Det var en sådan hel pasta längd som msn fick skära ut lagom pasta plattor ifrån. Dock viktigt att ta fram precis när du ska tillaga den annars finns risk att den blir torr och spricker.

Anna
11 år sedan

Hoppas att du också får en fin måndag med härlig höstsol!
Låter härligt med semester! 🙂

11 år sedan

Hejsan 🙂
Tittar bara in för att säga tack för alla recept jag har verkligen fått ny insperation i köket:)
Det behövdes Hoppas du har haft en fin måndag!

kram jeanette

Nästa inlägg

Smörgåstårta

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x