Halv åtta hos mig

Hej
Vilket fantastiskt höstväder vi har haft – jag och Nomi har varit ute och fixat hela förmiddagen i trädgården.
Klippt ner bärbuskar och räfsat ännu mera löv – så länge vädret är fint är det bara  roligt att höststäda. Så idag hade vi väldig  tur – vi avslutade höststädningen med en liten fika på altanen med varm oboy och smörgås innan vi hämtade resten av barnen. Nu tänkte bara kikar in på bloggen lite som snabbast – för snart börjar bästa matprogrammet ( enligt mig )   ” halv åtta hos mig ” Alltid lika roligt att se vad alla lagar och bjuder på för något gott –  har sparat några av recepten som jag vill prova snart.

Lite vita rosor  fick vi igår – så fina i köket.

Och på tal om mat….
Själv ska jag snart duka fram den här sista biten smörgåstårta med en kopp kaffe. Gott med oj så mättande

Oj, nu har det redan börjat …. Måste rusa !

 

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

Vilka vackra rosor!! Och smörgåstårta, det var inte igår jag åt det. Måste kolla om det finns recept på den här?!

Vilken härlig blogg! Jag kommer gärna tillbaks. Idag ska här provas på din soppa med kycklingfilé!

Ha en fin dag!

Nästa inlägg

Köttfärspiroger

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x