Dags att baka igen

Jonathan och Tobbe är i väg på bio med barnen – de ska kolla  Madagaskar 3 och äta lite popcorn.
Jag och Daries tänkte ta och baka lite chokladiga cupcakes under tiden, då mamma kommer förbi om en stund. Ska köra henne till flyget senare ikväll. Iallafall  så tror jag att detta fina chokladströssel som jag hittade i mataffären kan bli fint att toppa cupcakes med…

Och varje gång när jag ska baka sådana här roliga bakverk så kommer jag på att jag behöver köpa mig en ny bättre spritspåse .Någon som har någon bra att tipsa om ?

Jag tror att jag kommer toppa cupcakesen med detta blandade strösslet , annars innehöll burken sammanlagt fyra olika sorters strössel. Finns att köpa i de flesta butiker – iallafall sett dem på Ica, Willys, Coop och City Gross.

0
Prenumerera
Notis om

11 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

Nej bra spritsar har jag också haft problem att hitta… Hoppas det blir bra i alla fall:)
Kram från victoria på http://www.victoriasprovkök.se

11 år sedan

Har inte sätt denna strössel ute i affärerna faktiskt då jag ALLTID tar en sväng bland bakhyllan när jag handlar för att se om det finns något nytt :-)) Passar ju jättebra till en choklad cupcake. Själv har jag inte heller hittat någon bra sprits/påse :-/

Caroline
11 år sedan

Kan rekommendera spritspåsen från tupperware 🙂

Åsa
11 år sedan

Säger bara… Det finns bara en sprits som funkar… TUPPERWARE.

Åsa☀
11 år sedan

Rekommenderar TUPPERWARE-sprits!!

Ida
11 år sedan

Håller med tidigare förslag; Tupperwares är kanon! Lätt att rengöra och toppen för man kan byta tyll under tiden man spritsar utan kladd

Anna
11 år sedan

Spritsar en hel del o använder alltid engångspåsar!! Har aldrig hittat nån vettig spritspåse som går o göra rent mm.
Topphits har på typ Ica men de är lite små. På torget/marknadsstånd har jag köpt stora, hållbara spritspåsar på rulle. 50st för 60kr. Superbra är de!!
Tack för en jättebra blogg! Tittar in här titt som tätt:)

Alicia
11 år sedan

Bästa spritssetet!! Med adapter och allt. Återigen är det från bagaren och kocken:)

http://bagarenochkocken.se/baktillbehor/spritsar-och-tyllar/spritsset-5-delar-medium/

Tina Johansson
11 år sedan

Som flera andra säger jag Tupperwares sprits!
Men det är brått om du vill få tag i den stora, sista veckan nu v 39, endast den lilla finns i magasinet nu… om du vill ha en riktig spritspåse, annars har vi alternativ i magasinet!
Maila mig om du vill veta mer!

Therese
11 år sedan

Tupperwares påse är outstanding den enda nackdelen är att den inte funkar med ex Wiltons tyllar…

Emma
8 år sedan

Jag är konditor och vi använder en sort från ett super bra märke som heter kee-seal. Den är gjord i plast och har en knottrig utsida för att ge ett bättre grepp när man spritsar. Det finns två olika modeller en som är blå och en som är vit/genomskinlig, den blå är mycket större än vad den vita är och passar bättre om man behöver spritsa mycket på en gång ex. maränger eller muffins. Den mindre är förmodligen bättre för hemma bruk då man kanske inte alltid bakar 200 muffins. Såg även att detta inlägg var publicerat 2012 men tänkte ändå att jag kunde dela med mig av den här informationen om det var någon som ville ha lite hjälp på vägen.

Nästa inlägg

Lasagne recept

11
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x