Onsdagsfrukost och morgonpromenix

God morgon!
Hoppas att ni fått en bra start på dagen, allesammans .
Här verkar det bli en riktigt fin höstdag i växjö idag.  Min klockan ringde innan sju och det blev det ostfrallor till frukosten de som bakades igår. För att få nybakad känsla över brödet – frys ner det så fort det svalnat efter ugnsbakandet och tina upp på 80- 100 grader i ugn – det blir som nybakat.

Ostfralla med just ost, skinka,  tomat , sallad gurka.

Roligt att läsa att ni är så många som har prövat att baka efter brödrecepten på sidan.
Och ni får gärna blogga om det- men glöm inte att länka tillbaka på min blogg om ni lånar mina recept eller matbilder.Och för er som skickat frågor så måste jag bara säga att jag inte har kollat ignom mailen på flera dagar.  Tänkte ta och göra det nu i fömiddag- så har ni inte fått svar tillbaka så vet ni varför.

Och nu : dags att ge oss ut på en morgonpromenix i det krispiga höstvädret !

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Camilla
11 år sedan

Tänkte bara lämna en liten kommentar och tacka så hemskt mycket för alla dina goda recept. Jag har hunnit baka receptet på tekakor som du la upp för ett tag sedan och de gjorde succé i söndags när jag hade tupperwareparty 🙂 flera har skrivit av receptet. Nu när jag har en Kitchen Aid så bakar jag ännu mer än tidigare och jag tänker fortsätta prova dina brödrecept. Och tack för tipset för hur man får dem att kännas som nybakade dagen efter 🙂

Hoppas du får en underbar dag!

Sandra
11 år sedan

Finaste Jenny.
Tack för en fantastisk blogg. Vi använder den minst ett par ggr i veckan för att planera matsedel.
Nu till frågan 🙂 jag vill minnas att du var med i en tävling för lite sedan. Om Italien om jag inte kommer ihåg helt galet.

Vann du, eller vem vann?

Kramar från en mkt trogen läsare.

Sandra
11 år sedan

P.s och självklart håller jag tummarna för dej. Du är bäst

Eva
11 år sedan

Får vi receptet på ostfrallorna?!? Hoppas! 🙂

11 år sedan

Hoppas du får en fin dag:)
Kramar från victoria på http://www.victoriasprovkök.se

jennysmatblogg
11 år sedan

Eva : Absolut.
Receptet kommer snart. 🙂

Eva
11 år sedan

Toppen, ser fram emot det!!! 🙂
Tack för en underbar blogg!!!

Nästa inlägg

Majsbröd

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x