Lampan på plats

Lördagseftermiddag redan, och just nu så tittar solen ner från en ganska molnig himmel!  Hoppas ni har en riktigt fin lördag.
Tänkte bara visa hur fint det blev på Thelmas rum.  Hon fick välja en ny lampa eftersom den gamla  inte passade in på det nya rummet längre.  Det var ett tag sedan vi handlade den – men nu som först så sitter den  iallafall på plats

IMG_2619-001

Hon bestämde sig för en vit lampa med glaskristaller….

IMG_2611-001

Idag har vi annars mest planerat inför den stora morgondagen, Melvin ska ha sitt kalas då – sen fyller han år först på måndag. Vi har bestämt maten som blir grillad korv, vi hoppas på vackert väder imorong – och fika är förberedd, sedan har vi skrivit ner massa roliga lekar.  Men nu måste jag iväg till affären och handla sedan blir det att packa godispåsar till skattjakten , förbereda tipspromenaden och blåsa upp alla färgglada ballonger . . . Roligt med kalas!

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Tina
11 år sedan

Åh vilken fin lampa! Vart har ni köpt den? 🙂

11 år sedan

Så fin den är! jag undrar också var du köpt den? Vi har en liknande som jag tycker hur mycket om som helst och som går att dimma så det blir så fint sken, i mässing och glasprismor men själva hållarna som lamporna sitter i är tror jag är något plastmaterial så de spricker lite nu, hur är det med denna lampa? För jag funderar på att byta, ja för att vi måste.

Ing-Britt Niklasson
11 år sedan

Vilken fin lampa. Du hittar så mycket fina saker. Trevlig lördagkväll.

Emmis
11 år sedan

Jättefin lampa! Hade passat jättebra på min dotters rum. Var har ni köpt den?

jennysmatblogg
11 år sedan

Ja, jag tycker också att den blev jättebra,

Den är köpt på Gekås 😀

11 år sedan

Jätte fin lampa =)

Åsa
11 år sedan

Jättefint! Tänkte höra om du vill dela med dig av några lekar som ni skall ha på kalaset ?? Planerar som bäst min Dotters 6-års kalas och jag är jätteusel på att komma på några lekar 🙂

Nästa inlägg

Lingonpannacotta

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x