Skolstart och måndagsfrukost

Välkommen måndag och ny vecka!

Hoppas ni haft en härlig helg, vi har haft en toppenhelg. Och igår hade Melvin fotbollscup och de var så duktiga, och vi hade riktigt tur med vädret.Idag ringde klockan innan sju idag och vi åt frukost tillsammans innan barnen åkte till skolan..

På min frukosttallrik blev det Finn Crisp med ost, en skivad tomat och lite smaksatt Keso

IMG_1307-001

Ja, idag startar alltså skolorna igen efter det långa sommarlovet, och det är Melvins första dag i 1 :an och han har sett fram emot detta så mycket (!!) och  Jonathan skulle följa honom första skoldagen, Thelma börjar 5:an och Jacob börjar då  7.an – tänk att de blivit så stora! Sedan börjar även  Nomi idag – på den nya förskolan, hon är så förväntansfull – och  inskolning börjar vid klockan nio.Hon har varit färdig sedan länge och vill att vi ska gå dit med en gång så att hon får träffa alla sina nya vänner. Ja, dagisväskan är klar och står vid dörren och väntar och även hennes mjukisdjur ”lollo”ska få följa med första dagen på dagis.

På återseende allesammans- vi hörs snart !

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jenny
11 år sedan

Hej Jenny! Äppelkakan i inlägget under, gräddar du den med varmluften på? Är alla dina recept med eller utan varmluft? Tack för en superbra matblogg! Får jättemycket inspiration och goda recept från dig! Kram/Jenny

jennysmatblogg
11 år sedan

Hej Jenny!

Vad roligt att du hittar lite inspiration här!
Jag brukar bara använda den ”vanliga” ugnen numera när jag bakar. 🙂

Nästa inlägg

Mjuk äppelkaka med smak av kardemumma och citron

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x