Ullared

God morgon på er ! Jäääääsp

Någon mer som är vaken vid den här tiden?
Här ringde väckarklockan alldeles för tidigt , men jag har hunnit med den första koppen kaffe . Ska alldeles snart väcka dottern ( Thelma ) och hennes kompis , för idag ska vi minsann åka till Ullared – och ha en heldag på Gekås.  Det är en del av hennes födelsedagspresent, och det ska bli så roligt.  Och det gäller att ha bekväma skor, för tydligen ska det vara ännu större nu, jag har inte varit där sedan de byggde ut. En liten lista har jag skrivit, men mest hade jag tänkt att kolla inredningen, som vanligt 😀

Sådär frukosten och en termos med kaffe är nerpackad i fikakorgen,  nu dags att göra sig iordning.

IMG_1271

Tunnbrödsrullar med ost, skinka och lite grönsaker. Jo, dessa är mina mackor då….
Tjejerna ville såklart inte ha lök, eller tomat eller överhuvudtaget något endaste grönt på sina smörgåsar.

Jag hoppas att jag har massa fina shoppingbilder att visa er sen !

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

God morgon! Hoppas ni får en trevlig shoppingresa 🙂

11 år sedan

Längtar med spänning på lite shoppingbilder…älskar gekås….men det går åt såååå många tusingar bara då jag åker dit. Billigare att glädjas åt andra som åker ;). Ha en riktigt trevlig dag. Kramar från mig,

lena
11 år sedan

Trevlig resa!!
Love Ullared men det är JÄÄÄÄTTESTORT NU!!! HÄRLIGT.

Ha det gott hälsn Lena

Anna
11 år sedan

har aldrig varit på gekås, liiite för långt att åka ( tar ca 3,5 timme härifrån) men skulle vara roligt att åka dit eftersom många pratar om det. Nu är väl sortimentet hyfsat uppdaterat och påfyllt, från början kunde man ju ha otur och komma dit när det var utplockat.

Sussi
11 år sedan

Jag bor i Ullared å jobbar där 🙂 Hoppas Ni blir nöjda med dagen! 🙂

jessica
11 år sedan

Kul med en tripp till Ullared.
Själv ska jag dit med 8 tjejkompisar sista helgen i september.
Vi har hyrt stuga och ska vara där fredag-söndag. Kul!

Bildbevis på alla fynd vill man så klart se sedan.

Kram jessica/Kungsbacka

11 år sedan

Å tunnbröd e så gott. Älskar att stanna o fika. Har aldrig varit i Ullared faktiskt men svärmor va där i förrgår o kom hem med massa leksaker till min son,tydligen halva priser på massor av leksaker om man jämför med de andra affärerna…? Hoppas ni får en mysig lördag ! Kram C

Nästa inlägg

Minipizzor med smak av taco

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x