Tosselilla i bilder

God morgon Tisdag.

Fjortonde augusti idag , och det är inte vilken dag som helst, nej för idag fyller min ( barnens gammelmormor )  mormor år ! Så idag ska vi åka över till Öland och uppvakat henne med presenter och blommor.   Och jag vaknade tidigt idag, och har i lugn och ro med en kopp kaffe hunnit med att redigera lite bilder från vårat besök i Tosselilla  i går, Vi hade som sagt en riktig toppendag,  tur med vädret hela dagen.

Klockan ringde tidigt igår ! Och vi var framme på Tosselilla  precis till klockan tio då det öppnar, Och fick tag i en parkering längst fram. Vilken tur!

Och det första Nomi hittade var dessa små bilar, traktorn var roligast.

IMG_1018

Drak-karusellen gillade hon också.

IMG_1025

Melvin körde go-kart 1,2,3 och många fler gånger. Så kul.

IMG_0952

IMG_1050-001

Och ännu fler karuseller ……

IMG_1090

Sedan hade vi  med oss fika, kaffe och saft  och till lunchen grillade vi korv mer bröd.
Plus att jag hade tagit med mig massor av dagsfärsk kycklingsallad som jag gjorde på morgonen.

Och det mesta gick åt, det är så mycket godare att sitta ute och äta.
Ett litet minus för alla jobbiga getingar bara .

IMG_0011

Vi gjorde det väldigt enkelt : Smörstekt kall kyckling, isbergssallad, machesallad, tomat, skivad rödlök ( massor ) & tärnad  gurka, fetaost  plus en  god kall sås.  Både gott och smidigt att ta med sig, Vill man kan man blanda ner pasta  också .

Gott, nyttigt och smidig mat att förbereda när man ska iväg på utflykt.

IMG_0013

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Kristina
11 år sedan

Låter som ni hade en toppendag.

Vad glad jag blev när du var med bland finalisterna till matbloggspriset. Din blogg är min favoritblogg, får massor av tips och inspiration när jag läser den. Allt från att måla möbler till att laga mat och baka. Det är mycket roligare i köket sen jag började läsa din blogg. Tack för det (min familj gillar det också)!!!

Sen måste jag passa på att påminna er alla som läser Jennys blogg att gå in och rösta. Nu ligger hon på plats nummer sex och så kan vi väl inte ha det, vi som gillar Jennys matblogg. GÅ IN HÄR OCH RÖSTA: http://www.matbloggspriset.se/folkets-val-omrostning/

Ha en bra dag!
Kram Kristina

Milo
11 år sedan

Nu har jag röstat. Håller tummarna 🙂

Nästa inlägg

Cordon Blue, med klyftpotatisar och rosepepparsås.

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x