Hemma och vänder

Hej på er!

Jo, nu är jag och maken hemma igen efter en liten weekend. Barnen & vovve har varit på Öland i några dagar och solat & badat – alltså vilken tur med vädret vi haft denna veckan.  Och jag och Jonathan åkte till Göteborg, där vi handlat och ätit gott- och vi gick och såg Henrik Shyffers show på restaurangen Trädgårn. Vi hade tur som lyckades få tag i biljetter, och det var för att de hade en extra föreställning – den första sålde tydligen slut på nolltid.  Vi besökte även vackra smögen, det var ju inte så långt bort från göteborg, en promenerade och god glass sen njöt vi av solen.  Vi besökte även Helsingborg och Malmö innan vi åkte hem, mycket shopping blev det.

Hur vackert är det inte i Smögen ?

IMG_9093

IMG_9103
Goda hotellfrukostar blev det! Färsk frukt, frasiga frallor och gott kaffe.

IMG_9146
Vi bodde på Scandic i Göteborg, Elite i Helsingborg – bra och ok hotell, men ganska tråkiga egentligen. Däremot i  Malmö bodde vi på ett av de trevligaste hotellen man kan tänka sig. En ren chansning, efter att ha bokat på nätet och knappt sett några bilder.

Det var enkelt  med god standard , väldig vackert  det hette Mayfair Hotel Tunneln, centralt och nära till parkering.

IMG_9182

IMG_9186
Deras restaurang Tunnlen  är värt ett besök , den byggdes redan år 1307- häftigt !  Iallafall så är det ett väldigt trevligt hotell med fin personal. Jag rekommenderar det verkligen om ni planerat att åka till Malmö snart.

Fina frukosten- med äggröra, bacon och goda frallor.

IMG_9330-001

IMG_9328

Sen vi kom hem har jag packat upp väskan och shoppingfynden, tvättat några maskiner, handlat mat för en vecka, packat igen och ska nu köra till Blekinge
där jag syster och alla  barnen ska vara en vecka. Vi har hyrt en urgullig liten stuga i samma stugby som mormor och morfar tidigare hade sin sommarstuga – och där jag och lillasyster var jättemycket på sommaren. Jag har självklart med mig kameran och datorn, och får jag internet till att fungera så kommer jag uppdatera! Annars har jag förberett en himla massa in lägg här på bloggen, så ni kommer knappt märka att jag är borta.

 Nu håller tummarna för att det inte ska regna, iallafall inte hela veckan 🙂

Hej så länge

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jennie
11 år sedan

Vilken härlig weekend.
Var det badjävlar ni var och såg kanske?
🙂

11 år sedan

Så vackert och fräscha frukostar!

Anna
11 år sedan

ni verkar ha haft det mysigt. Men något som slår mig när jag läser olika bloggar är hur mycket alla shoppar! det shoppas både det ena och det andra och jag fattar inte hur man har råd med allt shoppandet. Är det inte mat i långa banor så är det inredningsprylar eller kläder. Jag tjänar bra men inte fasen har jag råd att springa och handla jämt.

Camilla L
11 år sedan

Hejsan!
Vi ska till Malmö och Myfair Hotel Tunneln i morgon.
Vi har bott där förut och varit nöjda.
Efter några nätter där så åker vi till Helsingborg. Där ska vi bo på Hotell Linnéa. Vi gifte oss där förra året =) Mysigt att återvända…
Självklart blir det även Köpenhamn och Helsingör…
Ha det så mysigt i Blekinge.
Kram!

Nina
11 år sedan

Mysigt ni har haft.
Nyttigt att vara barnlediga lite ibland. 🙂
Och Anna jag shoppar massor. Då gärna så billigt och så mycket som möjligt.
Lite upp till var och en hur mycket man vill handla för tycker jag nog.

Tack Jenny för en härlig och positiv blogg.

Linda
11 år sedan

Härlig helg låter det som. Skönt som sagt att få lite barnledigt ibland o bara rå om varandra, äta gott o shoppa. Ha det så bra : ))

Caroline
11 år sedan

åå vad härligt det såg ut… älskar kusten.. i mittfall Västkusten.. mina mamma har båt därute.. gudomliga räkröror har dom där.. Färksa räkor slår allt.. Hoppas ni får/fått en bra vecka.. Kram C http://www.jordgubbolime.blogg.se

Nästa inlägg

Krämig LCHF -gratäng

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x