Den godaste salladsosten

Efter ett blogginlägg för ett par veckor sedan där vi pratade om den godaste salladsosten,  så har jag har fått många önskemål om att visa vilken jag menade var bäst. Och nu har jag fotat den, så det är alltså denna förpackningen ska ni kolla efter. Den är mestadels blå och heter ”Taverna”  – kanske finns i fler butiker än bara Nettos , men det är bara där som jag har hittat den 😀

IMG_2454
Förpackningen till vänster är den jag använder i sallader. Mild och krämig, och inte alls för stark.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
veronica
11 år sedan

Å tack för tipset, då måste jag testa den! Så tråkigt när man köper vissa ostar till salladen och de är både torra och smaklösa!
Nu ska jag plocka fram frukosten och avnjuta den på altanen med färska jordgubbar……SOMMAR!!!!
Ha en bra dag:-)

Anna
11 år sedan

Tack! Ska titta efter den nästa gång på netto. Tyvärr är netto här rätt sunkigt men ibland har de bra erbjudanden som gör det värt att gå in där.

Therese
11 år sedan

Testa deras domnats fetaost – den bästa som finns!

Nästa inlägg

Oxfile med glansiga rotfrukter

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x