Vem är du ?

Jag och barnen plockade in en vas med hundkex till bordet,
jättesött i den lilla vita mjölkkannan

IMG_7407

Hej alla gamla och nya läsare

 

Ser i statistiken och på facebook att det är massa nya som har hittat till bloggen.
Det är jätteroligt såklart. Men jag blir ju lite nyfiken på vilka ni är där ute.

Så jag tycker att  det vore roligt om vi hade en liten snabbpresentation.
Och för er som inte läst bloggen så länge….. Jag heter Jenny, är 31 år bor i Växjö med min man , fyra barn och vår lilla hund Molly.

Nu är det din tur 🙂 
Skriv i kommentarsfältet….  

Vem är du, och hur/ när hittade du till Matbloggen ?

3

96 responses to “Vem är du ?

 1. Petra skriver:

  Jag är Petra, bor i Tyresö med mina 3 barn varav 2 är vuxna, känns märkligt att säga eftersom jag själv inte känner mig gammal, jag fyller 40 år i år, började tidigt, min äldsta är 20 år drygt och flyr Sverige nu om 4 veckor för att studera i USA i flera år. Behöver jag säga att jag har panik? Haha..
  Min mellersta är 18 år om en vecka och han behöver inte mamma längre, sen har jag minstingen som är 9½.
  Jag är särbo, bor varannan vecka i Solna hos min pojkvän.

  Jag har en liten hund, Cira, som blir 1 år i september, hon är min bebis. 🙂

  Följer dig varje dag och har fått många tips om ideér både när det gäller mat och annat.

  🙂

 2. Jennie Nilsson skriver:

  Hej.
  Jag heter Jennie och bli 33 år i september. Har 2 barn den äldsta på 4½ år och den minsta är 6 månader.
  Jag hittade till din blogg när jag var inne och sökte på recept för ca 1½ år sedan tror jag att det var och blev fast direkt. Älskar din blogg!
  *Och gillar din inredning skarpt, har absolut inte det minsta liknande här då min sambo inte gillar vitt vilket jag älskar så här hemma har vi alla färger, det är vitt, brunt, gult, grönt. Men det funkar helt ok det också.
  Tack igen för en mycket trevlig blogg.
  Mvh Jennei

 3. Petra skriver:

  Ps: Missade hur jag hittade dig, jag hittade dig där du hade bloggen förut, var det Pernillas Värld eller snurrar jag ihop det nu? 🙂

 4. lisen skriver:

  Lisen heter jag, 22 år från Göteborg! Osäker på HUR jag hittade hit men när.. hmm, det var nog någon gång i höstas, fastnade direkt! 🙂

 5. Kristine H skriver:

  Hej! Jag heter Kristine är 43 år. Bor i Västerbotten tillsammans med sambo och våra tre barn, en hund och en kanin. Jag har följt din blogg till och från under några år.

 6. Anna-Lena skriver:

  Jag heter Anna-Lena och är 44 år, bor på Västkusten med man och tre barn i åldrarna 22-8 år.

 7. Angelica skriver:

  Hej,
  Jag har följt din blogg nästan helt från start.
  Innan du bloggade hos Pernilla och innan bloggflytten.
  Bor i Växjö en bit ifrån dej 🙂 tycker din blogg är världsbäst.
  Och ps. Har kört förbi ditt hus och tycker att det är Växjös vackraste.

  Kramis

 8. Angelica skriver:

  Vi skulle presentera oss ju.
  Angelica 25 . Inga barn, men en sambo 🙂

 9. Katarina skriver:

  Mitt namn är Katarina och jag blir 34 år i augusti! Jag bor med min man i Singapore sedan 3,5 år. Vi stortrivs i värmen. Jag började själv blogga om mat och bakverk i oktober 2010. Dig började jag följa då du bloggade hos P Wahlgren. Gillar din blogg massor! Kram

 10. Hanna skriver:

  Hej!

  Jag heter Hanna och är 17 år, blir 18 senare i år. Jag bor utanför Karlshamn med min familj. Har faktiskt ingen aning om hur jag började läsa din blogg, men jag har följt den mer eller mindre varje dag sedan i höstas 🙂 Jättebra blogg du har! 🙂

 11. Charlotte skriver:

  Jag heter Charlotte och bakar och lagar mat i tid och otid.
  Det var flera år sen jag hittade hit (eller snarare dit, där du va innan ;-)) och sen har jag stannat kvar!

  Jag lämnar avtryck lite då och då och tycker det är himla roligt att följa dig, dina recept och fina bilder!

 12. Sarah skriver:

  Hej! Jag heter Sarah och är 20 år, jag bor utanför Helsingborg med min sambo och katt 🙂 jag har läst din blogg varje dag i ca. 2 år 🙂 kommer inte ihåg hur jag hittade hit 😉

 13. Tina skriver:

  Jaså du e från Växjö?!

  Själv är jag 29 år och bor i Häradsbäck några mil söder om Växjö.
  Hittade bloggen när jag sökte på nåt recept. Kikade runt och tyckte den passade mig.

 14. Gunilla skriver:

  Gunilla, 39 år gammal – gift och två barn 8 och 11 år…
  Har hängt med i din blogg ett par år…
  Hittade din blogg när jag letade recept till nya kladdkakor!

 15. Erika skriver:

  Jag heter Erika, är 26 år, 2 barn och en make. Vi bor i Stockholm.
  Jag kom in på din blogg av en slump och fastnade direkt. Jag bakar en hel del och tycker att det är roligt att pröva nya recept!

 16. Ulrica skriver:

  40-årig småländska med två killar, 5 och 7 år. Har följt dig otroligt länge, ända sen Pernillas Värld.

  Gillar din blandning på bloggen med familjeliv, mat och bak och så inredning. Har bakat och lagat många av dina recept, nu senast köttfärspaj och köttbullarna.

  Är här varje dag för att kolla dina uppdateringar och gillar dig förstås på FB.

 17. Erika skriver:

  Hittade din blogg för bara några dagar sedan. Letade efter något bakrecept. Hittade ju massor, så nu går min nya kitchen aid förfullt!!! 🙂
  Bor i Ljungby tillsammans med sambo och en dotter på 4 månader.
  Ska försöka lägga till dej på FB oxå..

  Trevlig sommar på dej Jenny!!

 18. Linda skriver:

  Linda. 34 år, sambo och 2 barn. Älskar din blogg den ger så mycket inspiration. Har provat många av dina recept. Började läsa någon gång efter jul, hittade hit genom ett receptsök eller länk från någon, mins inte riktigt.

 19. Karin skriver:

  Hej
  Jag heter Karin och är 32 år. Jag är en gammal Växjöbo som lever i ”exil” på östkusten med min man och våra två barn på 3 1/2 år och 16 månader. Som alla föräldrar till små matkonservativa damer så är alla recept och mattips tacksamt mottagna 😉 Jag hamnade på din blogg i början av året av en slump genom Blogglovin och jag fastande direkt för din blandning av mat och bakrecept och att du blandar enkla recept med lite svårare, så nu är jag daglig läsare. Tack för en riktigt bra matblogg 🙂

 20. Zenita skriver:

  Hej 🙂
  Vem är då jag: Jag heter Zenita och är 45 år. Bor med sambo och katten i Östersund. Har en vuxen utflugen dotter, svärson, samt 2 barnbarn som ofta kommer på besök.
  Hittade din blogg av en ren slump faktiskt. Av någon anledning ”sladdade” jag in på pernillas blogg precis när du höll på att flytta din blogg….
  Phu vilken tur jag hade, eller hur?!? 😉
  Pernillas blogg har jag inte läst varken före eller efter det men din lade jag till favoriterna direkt. Så snygga bilder och så inspirerande. Tack

 21. Camilla Piggott skriver:

  Jag heter Camilla, ar 42 och bor i Folkestone, England. Min familj bestar av min make, 2 barn och en engelsk bullterrier som heter Clarence.
  Jag hittade din blogg for nagra manader sen nar jag letade efter svenska recept. Gillar ocksa dina inredningsbilder, alskar vitt!

 22. Lotta skriver:

  Hej, jag heter Lotta är 43år bor med man och barn utanför Stockholm. Har två tonårstjejer och en liten kille som snart fyller 2år.
  Jag hittade din blogg när jag letade efter recept och det är säkert ett halvår seden. Sedan dess har jag läst den utan att ge mig till känna:)
  Jag har gjort flera av dina recept och alltid varit nöjd med resultatet. Gillar blandningen i din blogg, mat, bak och inredning.
  Hoppas du får en fin sommar:)

 23. Lina skriver:

  Hej Jenny.
  Lina heter jag. Hittade nyss hit genom en tidning som jag premunurerar på Fitness heter den. Den rekommenderade din fin fina matblogg och nu är jag helt fast vill jag lova. Har bläddrat igenom hela bloggen och sparat en hög med recept som ska prövas. Mest lchf recept. Då jag försöker gå ner lite granna
  Vilket jobb du gör. Tack tack tack

 24. Susanne skriver:

  Susanne heter jag och är 28 år. Bor på landet utanför Örebro med min sambo, och vår 5 Månaders dotter. Har rätt så nyligen hittat din blogg och jag följer den varje dag. Mycket bra tips på maträtter och bakverk =)

 25. Lina skriver:

  Just ja . 30 år är jag, har tvillingar och bor strax utanför din stad 🙂

 26. Evelina skriver:

  Hej!

  Jag heter Evelina, 30 år och bor utanför Älmhult. Hittade hit genom Pernilla W sida för bra längesedan =) Tycker du har smarriga recept och fina bilder. Tack för att du delar med dig.

 27. Matilda skriver:

  Hej Jenny 🙂
  Jag hete Matilda, är 19år gammal och bor i Stockholm. Älskar dina recept, hur du skriver så inspirerande och positivt om ditt liv och delar med dig av allt det goda!
  Kram

 28. Hanna skriver:

  Hejsan Jenny!

  Jag heter Hanna och fyller 18 år till hösten. Jag bor strax utanför Skara med min mamma, pappa, storasyster Matilda och vår katt Kisen. Jag hittade din blogg förra veckan när jag letade recept. Blev helfrälst och kollade igenom bloggen flera månader tillbaka. Gillar verkligen allt med din blogg! Fortsätt uppdatera, du gör det superbra!
  Ha en bra dag!

 29. Jenni skriver:

  Jenni heter jag, är 22 år gammal och bor i Hässleholm med min sambo. Började läsa din blogg för några år sedan och hittade den genom Pernilla Wahlgrens blogg! Och fastnade helt klart för alla mumsiga recept du delar med dig av 🙂

 30. Susanna skriver:

  Jag heter Susanna, 45år, från Karlstad med sambo, son och två bonusbarn. Hittade din blogg när jag sökte recept. Och självklart fastnade i din blogg. Vackra bilder och bra, enkla recept. Kram!

 31. Ylva skriver:

  Jag heter Ylva 41 år bor i villa i Borås, gift och har 2 barn tjej 15 år och en kille på 10 år. Jag har följt din blogg sen du var i Pernillas värld. Mycket bra recept och fina inredningstips!

 32. Sara H skriver:

  Hej!
  Jag heter Sara, är 24 år. Tillsammans med min sambo har vi en liten Emil som är ett och ett halv år. Vi bor i Levide, en liten by utanför Hemse på Gotland.

  Jag hittade din blogg där du bloggade förut, kommer inte ihåg om det var i samband med att jag sökte nåt recept på google eller hur det nu var men jag fastnade hos dig. Du har otroligt många bra recept och mycket fina bilder. För övrigt så har du sjukt söta barn också.

  Tack för en jätte fin blogg!

 33. Helene skriver:

  Hej Jenny!

  Jag heter Helene är 47 år och har läst din blogg sedan tiden hos Pernilla.
  Älskar att laga god mat även på vardagarna så jag har hunnit med många av dina recept:-)
  Dom är väldigt inspererande!
  STOR KRAM från mig

 34. Fia skriver:

  Jag heter Fia och är snart 36 år. Är mamma till en kille som snart är 11 år. Vi bor i Söderköping. Jag hittade till din blogg hos Pernilla Wahlgren.

  Tack för en fin och inspirerande blogg!

 35. Veronica skriver:

  Hej
  Jag heter Veronica är 32år och bor med min sambo och 2 barn i sundsvall! Har 2killar 11mån snart och den äldsta är 10.
  Hittade hit i början av sommaren när jag kollade runt bland olika mat och bakbloggar och fastnade direkt! Så fin blogg och fina bilder! Alltid lik kul att se vad som kommer nästa g! Började själv blogga för några månader sen och länkade till dig när jag gjorde rabarber och hallon saft som jag blev inspirerad att testa på när jag kollade in när du la ut det, va ju så mycket lättare än jag trott :-)) Detta är min blogg om du vill kika in 🙂 http://matochannatgott.blogspot.se/2012/06/kottfars-rulle.html

 36. fija skriver:

  Hej! Jag heter Frida och är 18år, gravid med första barnet just nu. Jag hittade din blogg via minbebis ”uppdaterade bloggar” och fastnade direkt, fina bilder och bra, insprirerande recept. Kram! 🙂

 37. Camilla skriver:

  Hejsan! Jag heter Camilla och är 40 år och bor strax utanför Örnsköldsvik. Jag bor i villa med man, 2 halvvuxna barn och en katt 🙂 Hittade till din blogg tack vare min dotter som hade hittat något gott recept hos dig 🙂 Tack snälla du för vackra bilder och inspirerande recept. Hoppas du för en fantastiskt vecka.

 38. Kristin skriver:

  Hej, Kristin heter jag.
  Jag hittade din blogg via en väninna. Hon är helt beroende av din blogg. Och jag oxå. 😉
  Tack för en fantastisk feel good blogg.

 39. susanne skriver:

  Hej! Jag heter Susanne och bor i hälsingland, jag har 2 vuxna barn. det var min dotter som visade mej din blogg och vi älskar den båda 2, du har har så otroligt goda recept och fina foton åxå.Fortsätt som du gör! Kramen till dej!

 40. Anna skriver:

  jag har kommenterat några gånger här och också frågat lite 🙂 men inte skrivit vem jag är. Jag heter Anna, är 40 år, bor i Blekinge och har 2 söta tjejer, de påminner lite om din Nomi faktiskt 🙂 Jag tror jag hittade hit genom Pernilla W, letade något recept där och vips så var jag här 🙂 och jag måste säga att din blogg är en av de få matbloggarna jag läser, den har allt, både härliga familjebilder och recept, det gillar jag 🙂 keep up the good work.

 41. Marianne skriver:

  Jag är 60+. Två döttrar och sex barnbarn, tre tjejer och tre killar.

  Har följt din blogg länge. Började på Pernillas blogg. Tycker jag får tips på mycket gott i både vardag och fest.

  Även kul och följa din familj. Är väl för jag har barnbarn själv.

  Tack för en jätte trevlig blogg.

 42. annica skriver:

  Hej Jenny!
  Jag heter annica och bor på Hammarö i Värmland. Jag hittade dig för något år sedan eller är det mer?? hos P Wahlgren. Du har helt rätt stil för mig, både bak mat och inredning. Mitt i prick. Något som jag älskar med dig är också enkelheten i dina recept, hur du lägger ut det och fina bilder överhuvudtaget.
  Hoppas du ”aldrig slutar, du inspirerar mig varje gång jag tittar in, vilket kan vara typ flera ggr om dagen 😀
  Ha det bäst!! Kram 🙂

 43. Lejla skriver:

  Hej Jenny.
  Lejla heter jag, är 25 år och bor i Göteborg med min man. Jag hittade till din blogg för ca 2-3 veckor sedan när jag sökte efter ett bra recept på krämig lasagne och jag fastnade direkt. Tittar nu in med jämna mellanrum dagligen och tittar runt bland dina recept. Har provat även ett laxrecept och allt har blivit så gott så jag har planerat att prova mååånga till av dina recept 🙂 Man blir verkligen inspirerad =)
  kram

 44. Catrin skriver:

  Hej, heter Catrin o kommer ifrån Karlstad. Fann din blogg på Pernilla Wahlgrens hemsida. Är inne flera gånger i veckan o kollar dina recept o har gjort flera rätter. Gillar enkelheten i dina recept.

 45. Therese skriver:

  Hej Jenny!
  Therese heter jag, är 30 år, bor i Nårunga tillsammans med man, två barn och två hundar. Barnen är en flicka på 8 mån och en pojk på 4 år. Hittade dig ganska nyligen via en länk hos Lisas godbitar. Gillar din blogg, du ger många intressanta tips för oss som gillar matlagning. Tittar in här så gott som flera gånger/dag. Tack för en bra blogg. Kram 🙂

 46. Susanne skriver:

  Hej!
  Jag heter Susanne och bor i Sthlm med min man och två barn. Jag har följt dig sedan du bloggade hos Pernilla Wahlgren och gillar din blandning av recept och fina bilder.
  Tack för en fin blogg!

  Mvh, Susanne

 47. Camilla I skriver:

  Hej! Camilla heter jag & är nyligen 32 år fyllda. Har en son på 6 år & en dotter på 3 år. Bor i hus i Vellinge kommun. Har läst din blogg sedan du bloggade på Pernillas värld. Gillar din bakverk. Jag får äta med ögonen för annars hade jag rullat fram:)
  Fortsätt med din mycket trevliga blogg.

 48. Sara skriver:

  Sara heter jag och är 23 år. Jag bor i Stockholm och pluggar till lärare. Jag började läsa din blogg när du bloggade hos Pernilla. Du har en riktigt bra blogg med en bra blandning av olika recept som inte är för svåra plus väldigt många fina bilder:)

  Kram

 49. Pauline skriver:

  Pauline heter jag! 20-årig florist som fortfarande bor hemma hos mamma och pappa på gården utanför sommar staden Båstad i Skåne! Hittade till din blogg när du började blogg på pernilla wahlgrens blogg och har följt dig sedan dess. Varje gång jag ska leta upp nya recept letar jag här inne och det blir alltid lika gott och uppskattat!

 50. camilla skriver:

  Hej Jenny
  Jag har följt din blogg sedan du var hos Pernilla Wahgrens blogg, Jag ska bli 45 år i år och har 3 barn- som är 23, 20 och 8 år har även en katt Gizmo, jag har oxå en blogg som heter mat&tjat…Din blogg är så fantastisk varm, inbjudande och många spännande inlägg som mat och tips……

 51. Linda skriver:

  Hej!
  Jag heter Linda och är 30 år och väntar tillsammans med min sambo vårt första barn 🙂
  Jag hittade hit när jag sökte efter matbloggar, och fastnade dels för recepten men också för att du gör en sån fin blogg med fina bilder osv.
  Kram Linda

 52. Anna skriver:

  Hej! Jag heter Anna, är 35 år och bor en mil utanför Västervik med sambo, dotter på 6 år och två hundar.Jag hittade din blogg (tror jag) när jag letade recept på nätet ca ett halvår sedan. Jag gillar dina vackra bilder och dina vardagliga men härliga recept. Jag tittar in här någon gång i veckan och drömmer mig bort en stund…

 53. Carolin skriver:

  Är 23 år gammal, lycklig singel, precis färdig sjuksköterska, bor i Bohuslän 🙂 Har läst din blogg i flera år o bakat flera av dina underbara recept!!

 54. Carin skriver:

  Hej Jenny! Vilken härlig blogg!! Ligger här hemma i soffan & känner mig lite deppig, men blev genast mycket piggare & gladare när jag började läsa. Härliga recept, inspirerande bilder samt super söta barn. Kommer verkligen att följa din blogg. Kram Carin

 55. Marina skriver:

  Jag vet inte om jag skrivit här tidigare. Hm…?
  Jag vet inte heller hur jag hittade hit men jag sökte nog på något recept eller klickade jag på en länk på någon annans blogg.
  Vem jag är? Ja, det ser du nog bäst på min blogg. Trädgårdstok som gillar att fotografera, baka, laga mat, tänka….Älskar min familj mest av allt!

  Kram o tack för att du delar med dig av recepten!

 56. Emma H skriver:

  Hej!

  Jag heter Emma och är 32 år, bor i hus utanför Östersund med min sambo. Har två flickor och i augusti ska dom bli storasystrar:-)

  Kommer inte riktigt ihåg hur jag hittade din blogg, men jag tror att det var nån annan bloggerska som länkade till din blogg och då var jag fast:-)

  Emma

 57. Ywe skriver:

  Hej! Heter Yvonne, bor i Lidköping och är 22 år. Bor med min sambo och älskar att testa nya recept och baka, sökte på ett marängrecept för nån vecka sen och hittade hit 🙂 tack för all inspiration.

 58. Ann-Catrin skriver:

  Fru Mamma, Mormor som älskar att baka. Tycker även om att laga mat. Min dotter hade länkat till din blogg, och där ”fastnade” jag. Läser bloggen varenda dag, bakar o lagar efter dina recept. Jättefin blogg!!

 59. Anette skriver:

  Hej! Jag heter Anette, bor i Skåne med min man våra två pojkar och våra två hundar. Jag har följt dig från din tid hos ”Pernilla”. Jag gillar att följa med i din vardag. Jag älskar matlagning och bakning lika mycket som inredning så din kombo passar mig super. Funderade just nu på vad har du för yrke?(det kan jag kanske läsa mig till)
  Stor Kram från mig och Tack för att du bjuder med oss in i ditt liv !

 60. Annica skriver:

  Heter Annica och bor i Älmhult med man och 17-årig dotter. Hittade din fantastiska blogg när jag letade recept! Har ett stort intresse för att baka och laga mat

 61. Natalie skriver:

  Hej,

  Jag heter Natalie är 35 år och har precis blivit Skånebo. Jag är gift och har en flicka som är 3 år snart och en bonusdotter som är 15.

  Jag ”hittade” din blogg hos ”Pernillas värld” och tappade dig ett tag men hittade tillbaka igen. Hade svårt för dina recept i början men nu gillar jag din blogg o tittar in minst en gång om dagen.

  Jag gillar både bakning och matlagning och nu äntligen har jag fått en egen trädgårg (igen) vi hade koloni tidigare men det är inte riktigt samma sak. Har inte hunnit fixa så mycket i trädgården än men rädisor och sallad och kryddväxter har jag planterat i pallkragar, samt smultron och lite blommor emellan.

  Nu har jag tänkt lära mig mer om grillning och jag undrar vad du/ni har för grill, gasol el kolgrill?
  O så undrar jag vad du arbetar med?

  Själv är jag arbetsbefriad från min arbete och ska vara hemmafru under sommaren och hösten:)

  Tack för att du bloggar

  Kram

 62. Malin skriver:

  Eftersom jag läser din blogg så gott som dagligen lämnar jag också ett avtryck nu när du ber om det =)

  Är en 34-årig tvåbarnsmamma i Stockholm och har följt dig sedan tiden på Pernillaportalen. Har provat flera av dina recept, med varierande resultat 😉 När det är kalasdags hos oss är din blogg ett av de första ställen jag letar inspiration på. Där finns så mycket gott! Tyvärr måste jag ganska ofta avstå från att prova dina recept eftersom jag har en son som är allergisk mot mjölk och ägg. Mjölken är inte så svår att ersätta men ägg tycker jag är svårare att veta om man kan ersätta eller utesluta så om du ville ge tips på allergianpassning vore det super även om jag färstår att det inte är något fokus när man själv inte har det problematiken.

  Har flera gånger undrat om du ägnar dig åt bloggen på heltid eller om du har annat jobb också?

  Undrar också hur du klarar att baka så mycket gott utan att själv jäsa över? Kan du låta bli att själv smaka på allt gott?

  Tack fär en fin och inspirerande blogg!

 63. Therese skriver:

  Jag är en 33-årig 3-barnsmamma. Våra söner är 12, 10 och 4 år. Mitt största intresse är bakning och jag försöker bättra mig på matlagningsfronten där jag har mycket att lära 🙂 Jag hittade hit efter tips från en vän som följt dig sedan länge. Jag är här för att stanna! 🙂

 64. Mia skriver:

  Hej Jenny
  Jag är en 38 tjej som bor i Småland med min man och två bonusbarn.
  Har följt din blogg sedan start tror jag. Testat så många resept och alla har varit högsta betyg på . Du är bäst.
  Tycker du är duktig på att förmedla enkla och vackra bilder och mattips.
  Hoppas du tjänar riktigt bra på det du gör. Jag älskar din blogg.
  Kram från smålänningen.

 65. Anneli skriver:

  Hej, Anneli heter jag, 39 år med 2 egna barn och 2 bonusbarn. Ja bor utanför Göteborg. Jag läser din blogg i princip varje dag, tycker att den är väldigt bra. Jag har hängt med dig i bloggen i kanske 2 år.
  Ha det bra! 🙂

 66. Veronica skriver:

  Hej, heter Veronica och är 36år bor i Hjo. Är gift och har fyra grabbar 16,13,9 och 7år. Jobbar som undersköterska på ett demensboende nattetid.
  Jag har läs din blogg sen Pernillas värld. Du har så bra recept som hela familjen tycker om. Det är så skönt att slippa laga 2 och ibland 3 olika rätter till middag ( funkar ju bra som lunch dagen efter men men…)
  Tack för alla härliga goa recept!!

 67. Karin skriver:

  Hej!
  Karin heter jag är 28 år och bor lite söder om Kungsbacka, med min man och snart (om 4-5 v) en liten bebis 🙂
  Kommer inte ihåg hur jag hittade din blogg, men följt den i några månader.. Tycker din blogg är helt underbar, får massa inspiration till både det ena och det andra! Är inne flera gånger om dagen för att se om du uppdaterat!
  Tack för en kanon blogg! 😀

 68. Helena skriver:

  Hej Jenny
  Jag heter Helena,är 46 år och bor ca fem mil från dig i Åseda. Jag har tre stora barn varav den yngste sonen bor hemma med mig. Han ska börja sitt sista år på gymnasiet till hösten.

  För någon månad sen hittade jag till din blogg när jag sökte efter något recept på nätet. Jag har följt den sen dess och tycker du har en fantastiskt trevlig blogg med en perfekt blandning av mat, bak, inredning och familjeliv. Tack för att du delar med dig till oss läsare:)

 69. Madde skriver:

  Madde, 27 år. Gift och bor i lilla Degerfors/Värmland tillsammans med min make Niklas och våra två hundar Ronja och Doris ♥♥
  Sjukskriven och går hemma om dagarna 🙁
  Läser din blogg dagligen då jag verkligen älskar den!
  Så fina bilder och bra recept…
  Tack för det 🙂 *kram*

 70. Marina skriver:

  hej ! hittade av en slump din blogg när jag letade efter lasagnerecept, har sedan dess följt den dagligen. Jag heter Marina och bor i ett svart charmigt hus i umeå med min man, våra två döttrar och vår hund Winston. Tack för att du delar med dej av så fina bilder och så många toppen recept som jag har provat ett antal gånger.. / Marina

 71. Christina skriver:

  Hej!
  Christina heter jag, bor i Landskrona. Det var jag som skrev til dig för ett tag sedan och letade efter trädgårdsmästargryta…
  Hittade din blogg på den tiden du skrev ”hos Pernilla” och fastnade för din lättsamma blogg som innehåller lite av varje.
  Kram!
  Christina

 72. Anna skriver:

  Hej.
  Anna heter jag, nyss fylld 35, försöker landa i det. 😉 Gift och har två söner 9 och 6 år. Min yngste är så faschinerad av din Melivins frisyr.
  Vi bor på Vikbolandet utan för Norrköping och jag brukar i bland komentera dina vackra bilder. Jag har hängt med sedan Pernilla-bloggen.

 73. Anna skriver:

  Hej hej!
  Anna heter jag, är väldigt ny här hos dig och ska jag vara ärlig så vet jag inte hur jag hittade till dig. Kan det vara från en grupp på fb kanske . . . Iaf så bor jag i Kristianstad i Skåne men sambo och två barn. En kille på 10 år och en som fyller 2 om två dagar. Är tyvärr arbetslös, utbildad webbprogrammerare men drömmer om att få arbeta som konditor.

 74. anette skriver:

  Hej!
  Jag heter Anette och är 39 år. Bor i Connecticut, USA sedan 17 år tillbaka. Upptäckte din blogg genom Pernilla’s blogg. Uppskattar dina vackra fina bilder samt dina goda recept. Lagar mat och bakar mycket själv till min man och min son på 2 år.

 75. Ingela skriver:

  Hej!
  Heter Ingela o bor i Norra sverige, jag är bor själv sen många år, jag hittade till din sida via Pernilla Wahlgrens blogg, har testat ganska många av dina recept, o fler ska det bli, du lägger ut så fina bilder så man blir inspirerad!!

 76. Sofie skriver:

  Hej! Jag hittade din blogg i början på förra veckan då jag googlade på recept på romsås. Någon dag senare fick jag hem magazine fitness, där din blogg också var rekommenderad. Superkul blogg att läsa!

 77. Lena skriver:

  Hej svejs
  Jag heter Lena och bor i Ljungby Jag har 3 barn som ständigt är uthungrade och då hittar jag mycket gott bland dina recept.
  Jag älskar att gå på loppis och det verkar du också göra. Några tips dit man kan åka. Jag brukar åka till Grytåsa, inte så stor loppis men väldigt familjär och mysig. Ibland fyndar man eller också blir det bara en fika, vilket inte är så dumt.

  Ha en fin dag. Solen visar sig just nu i Ljungby. Mvh Lena

 78. Annie skriver:

  Hej Jenny.
  Först måste jag bara tacka för en fantastisk blogg.
  Jag är så glad att jag hittat hit och för följa dej och din stora familj.
  Jag heter annie och lever särbo jag är 32 år och äter lchf.
  Jag hittade hit nyss då din bligg blev rekommenderad. Som den bästa av matbloggar i magazine fitness. Nu är jag fast, kommer vara ett mkt troget fans av din blogg.
  Självklart följer jag dej även via fb. Love your job.

  Kram från Annie

 79. Lindis skriver:

  Hej.
  Linda heter jag 32 år gammal(snart) vill jag tillägga, 1,5 barn:) En tre åring på heltid och ett bonusbarn på 7.
  Bor på öland i hus med min man.
  Tittat in på din blogg länge nu, inspirerande minsann.
  jag tillhör inte den där skaran som köper allt du har, kläder inredning osv.
  Ekonomin tillåter ej:)
  Men kollar gärna in här iallafall.

  underbart hem,fina barn och du verkar ha ett riktigt fin liv.

  kram från Öland
  /linda

 80. Eija skriver:

  Hej!

  Eija heter jag, 34 år. Bor i Trollhättan och har en sambo och en buse till son på 1,5 år.
  Hittade din blogg när jag googlade efter recept.. Tyckte genast om din blogg och alla fina bilder och inlägg du gör.
  Testat en hel del recept av dig, JÄTTEGOTT!!!
  Älskar din stil på det lantliga även om jag inte har det hemma så själv.

  Kommer nog att följa din blogg länge, vet inte var jag skulle hitta inspiration i vardagen annars 🙂

  TACK FÖR EN UNDERBAR BLOGG!

  Kram Eija.

 81. Lovisa skriver:

  Lovisa heter jag, och bor tillsammans med min pojkvän i Värnamo 🙂 älskar att laga mat, och har läst din blogg i snart ett år, jättebra blogg 🙂 Gör ofta dina recept, sedan läser jag en annan bra blogg som jag rekommenderar, bloggfamiljen, matplatsen! Nästan lika bra som din!

  Kram Lovisa

 82. Jennie Nilsson skriver:

  Oj glömde jag bor strax utanför Kristianstad skrev bland de första 🙂 Men något glömmer man alltid.

  Trevlig sommar

  Mvh Jennie

 83. Ulrika skriver:

  Har ingen aning om hur jag hittade hit. Glömt. Men jag är väldigt glad att jag gjorde det. Du inspirerar!

 84. Jessie skriver:

  Jessica heter jag… Hittade hit för ett tag sen via rekommendation från en jobbarkompis… Är dina recept som gör mig mest intresserad 🙂 Är 36 år, har sambo och två barn, en på tre år & en på åtta månader 🙂

  Letar ofta matbloggar med hittar få jag gillar & fortsätter följa. Är bara din & Bloggfamiljen-Victorias som jag följer någorlunda regelbundet 🙂

 85. Annie skriver:

  Hej jag heter Annika & hittade hit precis när du bytte bloggplats. Jag/ mina barn tycker om lite nya lätta recept som vi kan göra tillsammans.
  Jag bor i Grödinge utanför Stockholm & har två barn 10 & 12 år gamla, är gift med en underbar man.

 86. Annie skriver:

  Jag missade att skriva att jag är 40 år. Jag/vi har provat flera recept & de har varit toppen.
  Trevlig sommar

 87. Josefina skriver:

  22 år gammal och bor i Malmö med sambo och hund. Älskar att laga mat och behövde nyligen hitta en ny matblogg för inspiration, hittade hit och följer nu slaviskt!

 88. Mona skriver:

  Hej Jenny!
  Mona heter jag 42 år bor med man och fyra barn + en katt utanför Jönköping.
  Har följt din blogg ett tag nu, hittade den när jag sökte middagstips. Ett tag blev det att man körde på med det gamla vanliga men så hittade jag hit, här finns så mycket bra tips och idéer inte bara om matlagning!
  Tack för en jätte bra blogg!
  Ha det bäst
  Kram Mona

 89. Annika skriver:

  Hej Jenny.
  Annika är jag. Gift med två barn , bor i Småland och följer din blogg slaviskt. Älskar den.
  Det märks att du trivs med ditt jobb. Tack för en otrolig blogg

 90. Sara skriver:

  Hej!
  Hittade dig i samband med att jag själv började blogga för en månad sedan. Sedan dess tittar jag in nån gång i veckan.

  Temat för min blogg är matglädje för barn. Tanken är att bjuda både på lätta vardagsrecept och tips på hur man ökar barnens lust att vilja smaka och prova. Titta gärna in på matgladabarnsblogg.se

  Sara

 91. Elin skriver:

  Jag heter Elin, är 26 år och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm. Tror att jag fann din blogg pga ett recept nångång för några månader sen och nu är jag fast. Tack för många fina (och goda!) recept 🙂

 92. Micaela skriver:

  Hej! Jag heter Micaela, är 38 och bor i Västerås. Har 2 barn på 1 och 5 år. Hittade hit via Pernillas värld och tycker din blogg är toppen!

 93. LinnM skriver:

  Jag heter Linn, 26 år, bor i Uppsala. Jag hittade också hit från Pernillas värld och gillar verkligen dina recept och fina matbilder 🙂
  Hoppas du får en fin sommar med familjen

 94. AnnMari skriver:

  Jag heter AnnMari bor i Vaggeryd. Jag hittade hit från Pernillas värld och jag gillar dina recept och dina fina bilder. En otroligt bra blogg!
  Ha en skön sommar 🙂

 95. Linda skriver:

  Hej! Jag heter Linda, är snart 39 år och bor med man och våra 3 barn, 10, 8 o 3 år i Växjö : )) Jag fick tips om din blogg från en väninna som är gammal Växjöbo, men som numera bor i Stockholm. Jag gillar din blogg starkt, både recepten o framförallt inredning : ))

 96. Cissela skriver:

  Cissela, 17 år. Hittade in på din blogg när jag letade efter något recept för länge sedan och har sedan dess följt dig via Bloglovin’ – på ett konto vilket jag inte kollar var dag, om man säger så.. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *