Vem är du ?

Jag och barnen plockade in en vas med hundkex till bordet,
jättesött i den lilla vita mjölkkannan

IMG_7407

Hej alla gamla och nya läsare

 

Ser i statistiken och på facebook att det är massa nya som har hittat till bloggen.
Det är jätteroligt såklart. Men jag blir ju lite nyfiken på vilka ni är där ute.

Så jag tycker att  det vore roligt om vi hade en liten snabbpresentation.
Och för er som inte läst bloggen så länge….. Jag heter Jenny, är 31 år bor i Växjö med min man , fyra barn och vår lilla hund Molly.

Nu är det din tur 🙂 
Skriv i kommentarsfältet….  

Vem är du, och hur/ när hittade du till Matbloggen ?

0
Prenumerera
Notis om

96 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
12 år sedan

Jag är Petra, bor i Tyresö med mina 3 barn varav 2 är vuxna, känns märkligt att säga eftersom jag själv inte känner mig gammal, jag fyller 40 år i år, började tidigt, min äldsta är 20 år drygt och flyr Sverige nu om 4 veckor för att studera i USA i flera år. Behöver jag säga att jag har panik? Haha..
Min mellersta är 18 år om en vecka och han behöver inte mamma längre, sen har jag minstingen som är 9½.
Jag är särbo, bor varannan vecka i Solna hos min pojkvän.

Jag har en liten hund, Cira, som blir 1 år i september, hon är min bebis. 🙂

Följer dig varje dag och har fått många tips om ideér både när det gäller mat och annat.

🙂

Jennie Nilsson
12 år sedan

Hej.
Jag heter Jennie och bli 33 år i september. Har 2 barn den äldsta på 4½ år och den minsta är 6 månader.
Jag hittade till din blogg när jag var inne och sökte på recept för ca 1½ år sedan tror jag att det var och blev fast direkt. Älskar din blogg!
*Och gillar din inredning skarpt, har absolut inte det minsta liknande här då min sambo inte gillar vitt vilket jag älskar så här hemma har vi alla färger, det är vitt, brunt, gult, grönt. Men det funkar helt ok det också.
Tack igen för en mycket trevlig blogg.
Mvh Jennei

12 år sedan

Ps: Missade hur jag hittade dig, jag hittade dig där du hade bloggen förut, var det Pernillas Värld eller snurrar jag ihop det nu? 🙂

lisen
12 år sedan

Lisen heter jag, 22 år från Göteborg! Osäker på HUR jag hittade hit men när.. hmm, det var nog någon gång i höstas, fastnade direkt! 🙂

Kristine H
12 år sedan

Hej! Jag heter Kristine är 43 år. Bor i Västerbotten tillsammans med sambo och våra tre barn, en hund och en kanin. Jag har följt din blogg till och från under några år.

Anna-Lena
12 år sedan

Jag heter Anna-Lena och är 44 år, bor på Västkusten med man och tre barn i åldrarna 22-8 år.

Angelica
12 år sedan

Hej,
Jag har följt din blogg nästan helt från start.
Innan du bloggade hos Pernilla och innan bloggflytten.
Bor i Växjö en bit ifrån dej 🙂 tycker din blogg är världsbäst.
Och ps. Har kört förbi ditt hus och tycker att det är Växjös vackraste.

Kramis

Angelica
12 år sedan

Vi skulle presentera oss ju.
Angelica 25 . Inga barn, men en sambo 🙂

12 år sedan

Mitt namn är Katarina och jag blir 34 år i augusti! Jag bor med min man i Singapore sedan 3,5 år. Vi stortrivs i värmen. Jag började själv blogga om mat och bakverk i oktober 2010. Dig började jag följa då du bloggade hos P Wahlgren. Gillar din blogg massor! Kram

Hanna
12 år sedan

Hej!

Jag heter Hanna och är 17 år, blir 18 senare i år. Jag bor utanför Karlshamn med min familj. Har faktiskt ingen aning om hur jag började läsa din blogg, men jag har följt den mer eller mindre varje dag sedan i höstas 🙂 Jättebra blogg du har! 🙂

12 år sedan

Jag heter Charlotte och bakar och lagar mat i tid och otid.
Det var flera år sen jag hittade hit (eller snarare dit, där du va innan ;-)) och sen har jag stannat kvar!

Jag lämnar avtryck lite då och då och tycker det är himla roligt att följa dig, dina recept och fina bilder!

Sarah
12 år sedan

Hej! Jag heter Sarah och är 20 år, jag bor utanför Helsingborg med min sambo och katt 🙂 jag har läst din blogg varje dag i ca. 2 år 🙂 kommer inte ihåg hur jag hittade hit 😉

12 år sedan

Jaså du e från Växjö?!

Själv är jag 29 år och bor i Häradsbäck några mil söder om Växjö.
Hittade bloggen när jag sökte på nåt recept. Kikade runt och tyckte den passade mig.

Gunilla
12 år sedan

Gunilla, 39 år gammal – gift och två barn 8 och 11 år…
Har hängt med i din blogg ett par år…
Hittade din blogg när jag letade recept till nya kladdkakor!

Erika
12 år sedan

Jag heter Erika, är 26 år, 2 barn och en make. Vi bor i Stockholm.
Jag kom in på din blogg av en slump och fastnade direkt. Jag bakar en hel del och tycker att det är roligt att pröva nya recept!

Ulrica
12 år sedan

40-årig småländska med två killar, 5 och 7 år. Har följt dig otroligt länge, ända sen Pernillas Värld.

Gillar din blandning på bloggen med familjeliv, mat och bak och så inredning. Har bakat och lagat många av dina recept, nu senast köttfärspaj och köttbullarna.

Är här varje dag för att kolla dina uppdateringar och gillar dig förstås på FB.

Erika
12 år sedan

Hittade din blogg för bara några dagar sedan. Letade efter något bakrecept. Hittade ju massor, så nu går min nya kitchen aid förfullt!!! 🙂
Bor i Ljungby tillsammans med sambo och en dotter på 4 månader.
Ska försöka lägga till dej på FB oxå..

Trevlig sommar på dej Jenny!!

Linda
12 år sedan

Linda. 34 år, sambo och 2 barn. Älskar din blogg den ger så mycket inspiration. Har provat många av dina recept. Började läsa någon gång efter jul, hittade hit genom ett receptsök eller länk från någon, mins inte riktigt.

Karin
12 år sedan

Hej
Jag heter Karin och är 32 år. Jag är en gammal Växjöbo som lever i ”exil” på östkusten med min man och våra två barn på 3 1/2 år och 16 månader. Som alla föräldrar till små matkonservativa damer så är alla recept och mattips tacksamt mottagna 😉 Jag hamnade på din blogg i början av året av en slump genom Blogglovin och jag fastande direkt för din blandning av mat och bakrecept och att du blandar enkla recept med lite svårare, så nu är jag daglig läsare. Tack för en riktigt bra matblogg 🙂

Zenita
12 år sedan

Hej 🙂
Vem är då jag: Jag heter Zenita och är 45 år. Bor med sambo och katten i Östersund. Har en vuxen utflugen dotter, svärson, samt 2 barnbarn som ofta kommer på besök.
Hittade din blogg av en ren slump faktiskt. Av någon anledning ”sladdade” jag in på pernillas blogg precis när du höll på att flytta din blogg….
Phu vilken tur jag hade, eller hur?!? 😉
Pernillas blogg har jag inte läst varken före eller efter det men din lade jag till favoriterna direkt. Så snygga bilder och så inspirerande. Tack

12 år sedan

Jag heter Camilla, ar 42 och bor i Folkestone, England. Min familj bestar av min make, 2 barn och en engelsk bullterrier som heter Clarence.
Jag hittade din blogg for nagra manader sen nar jag letade efter svenska recept. Gillar ocksa dina inredningsbilder, alskar vitt!

Lotta
12 år sedan

Hej, jag heter Lotta är 43år bor med man och barn utanför Stockholm. Har två tonårstjejer och en liten kille som snart fyller 2år.
Jag hittade din blogg när jag letade efter recept och det är säkert ett halvår seden. Sedan dess har jag läst den utan att ge mig till känna:)
Jag har gjort flera av dina recept och alltid varit nöjd med resultatet. Gillar blandningen i din blogg, mat, bak och inredning.
Hoppas du får en fin sommar:)

Lina
12 år sedan

Hej Jenny.
Lina heter jag. Hittade nyss hit genom en tidning som jag premunurerar på Fitness heter den. Den rekommenderade din fin fina matblogg och nu är jag helt fast vill jag lova. Har bläddrat igenom hela bloggen och sparat en hög med recept som ska prövas. Mest lchf recept. Då jag försöker gå ner lite granna
Vilket jobb du gör. Tack tack tack

12 år sedan

Susanne heter jag och är 28 år. Bor på landet utanför Örebro med min sambo, och vår 5 Månaders dotter. Har rätt så nyligen hittat din blogg och jag följer den varje dag. Mycket bra tips på maträtter och bakverk =)

Lina
12 år sedan

Just ja . 30 år är jag, har tvillingar och bor strax utanför din stad 🙂

Evelina
12 år sedan

Hej!

Jag heter Evelina, 30 år och bor utanför Älmhult. Hittade hit genom Pernilla W sida för bra längesedan =) Tycker du har smarriga recept och fina bilder. Tack för att du delar med dig.

Matilda
12 år sedan

Hej Jenny 🙂
Jag hete Matilda, är 19år gammal och bor i Stockholm. Älskar dina recept, hur du skriver så inspirerande och positivt om ditt liv och delar med dig av allt det goda!
Kram

Hanna
12 år sedan

Hejsan Jenny!

Jag heter Hanna och fyller 18 år till hösten. Jag bor strax utanför Skara med min mamma, pappa, storasyster Matilda och vår katt Kisen. Jag hittade din blogg förra veckan när jag letade recept. Blev helfrälst och kollade igenom bloggen flera månader tillbaka. Gillar verkligen allt med din blogg! Fortsätt uppdatera, du gör det superbra!
Ha en bra dag!

Jenni
12 år sedan

Jenni heter jag, är 22 år gammal och bor i Hässleholm med min sambo. Började läsa din blogg för några år sedan och hittade den genom Pernilla Wahlgrens blogg! Och fastnade helt klart för alla mumsiga recept du delar med dig av 🙂

Susanna
12 år sedan

Jag heter Susanna, 45år, från Karlstad med sambo, son och två bonusbarn. Hittade din blogg när jag sökte recept. Och självklart fastnade i din blogg. Vackra bilder och bra, enkla recept. Kram!

Ylva
12 år sedan

Jag heter Ylva 41 år bor i villa i Borås, gift och har 2 barn tjej 15 år och en kille på 10 år. Jag har följt din blogg sen du var i Pernillas värld. Mycket bra recept och fina inredningstips!

12 år sedan

Hej!
Jag heter Sara, är 24 år. Tillsammans med min sambo har vi en liten Emil som är ett och ett halv år. Vi bor i Levide, en liten by utanför Hemse på Gotland.

Jag hittade din blogg där du bloggade förut, kommer inte ihåg om det var i samband med att jag sökte nåt recept på google eller hur det nu var men jag fastnade hos dig. Du har otroligt många bra recept och mycket fina bilder. För övrigt så har du sjukt söta barn också.

Tack för en jätte fin blogg!

Helene
12 år sedan

Hej Jenny!

Jag heter Helene är 47 år och har läst din blogg sedan tiden hos Pernilla.
Älskar att laga god mat även på vardagarna så jag har hunnit med många av dina recept:-)
Dom är väldigt inspererande!
STOR KRAM från mig

Fia
12 år sedan

Jag heter Fia och är snart 36 år. Är mamma till en kille som snart är 11 år. Vi bor i Söderköping. Jag hittade till din blogg hos Pernilla Wahlgren.

Tack för en fin och inspirerande blogg!

12 år sedan

Hej
Jag heter Veronica är 32år och bor med min sambo och 2 barn i sundsvall! Har 2killar 11mån snart och den äldsta är 10.
Hittade hit i början av sommaren när jag kollade runt bland olika mat och bakbloggar och fastnade direkt! Så fin blogg och fina bilder! Alltid lik kul att se vad som kommer nästa g! Började själv blogga för några månader sen och länkade till dig när jag gjorde rabarber och hallon saft som jag blev inspirerad att testa på när jag kollade in när du la ut det, va ju så mycket lättare än jag trott :-)) Detta är min blogg om du vill kika in 🙂 http://matochannatgott.blogspot.se/2012/06/kottfars-rulle.html

fija
12 år sedan

Hej! Jag heter Frida och är 18år, gravid med första barnet just nu. Jag hittade din blogg via minbebis ”uppdaterade bloggar” och fastnade direkt, fina bilder och bra, insprirerande recept. Kram! 🙂

Camilla
12 år sedan

Hejsan! Jag heter Camilla och är 40 år och bor strax utanför Örnsköldsvik. Jag bor i villa med man, 2 halvvuxna barn och en katt 🙂 Hittade till din blogg tack vare min dotter som hade hittat något gott recept hos dig 🙂 Tack snälla du för vackra bilder och inspirerande recept. Hoppas du för en fantastiskt vecka.

Kristin
12 år sedan

Hej, Kristin heter jag.
Jag hittade din blogg via en väninna. Hon är helt beroende av din blogg. Och jag oxå. 😉
Tack för en fantastisk feel good blogg.

susanne
12 år sedan

Hej! Jag heter Susanne och bor i hälsingland, jag har 2 vuxna barn. det var min dotter som visade mej din blogg och vi älskar den båda 2, du har har så otroligt goda recept och fina foton åxå.Fortsätt som du gör! Kramen till dej!

Anna
12 år sedan

jag har kommenterat några gånger här och också frågat lite 🙂 men inte skrivit vem jag är. Jag heter Anna, är 40 år, bor i Blekinge och har 2 söta tjejer, de påminner lite om din Nomi faktiskt 🙂 Jag tror jag hittade hit genom Pernilla W, letade något recept där och vips så var jag här 🙂 och jag måste säga att din blogg är en av de få matbloggarna jag läser, den har allt, både härliga familjebilder och recept, det gillar jag 🙂 keep up the good work.

Marianne
12 år sedan

Jag är 60+. Två döttrar och sex barnbarn, tre tjejer och tre killar.

Har följt din blogg länge. Började på Pernillas blogg. Tycker jag får tips på mycket gott i både vardag och fest.

Även kul och följa din familj. Är väl för jag har barnbarn själv.

Tack för en jätte trevlig blogg.

annica
12 år sedan

Hej Jenny!
Jag heter annica och bor på Hammarö i Värmland. Jag hittade dig för något år sedan eller är det mer?? hos P Wahlgren. Du har helt rätt stil för mig, både bak mat och inredning. Mitt i prick. Något som jag älskar med dig är också enkelheten i dina recept, hur du lägger ut det och fina bilder överhuvudtaget.
Hoppas du ”aldrig slutar, du inspirerar mig varje gång jag tittar in, vilket kan vara typ flera ggr om dagen 😀
Ha det bäst!! Kram 🙂

Lejla
12 år sedan

Hej Jenny.
Lejla heter jag, är 25 år och bor i Göteborg med min man. Jag hittade till din blogg för ca 2-3 veckor sedan när jag sökte efter ett bra recept på krämig lasagne och jag fastnade direkt. Tittar nu in med jämna mellanrum dagligen och tittar runt bland dina recept. Har provat även ett laxrecept och allt har blivit så gott så jag har planerat att prova mååånga till av dina recept 🙂 Man blir verkligen inspirerad =)
kram

Catrin
12 år sedan

Hej, heter Catrin o kommer ifrån Karlstad. Fann din blogg på Pernilla Wahlgrens hemsida. Är inne flera gånger i veckan o kollar dina recept o har gjort flera rätter. Gillar enkelheten i dina recept.

12 år sedan

Hej Jenny!
Therese heter jag, är 30 år, bor i Nårunga tillsammans med man, två barn och två hundar. Barnen är en flicka på 8 mån och en pojk på 4 år. Hittade dig ganska nyligen via en länk hos Lisas godbitar. Gillar din blogg, du ger många intressanta tips för oss som gillar matlagning. Tittar in här så gott som flera gånger/dag. Tack för en bra blogg. Kram 🙂

Susanne
12 år sedan

Hej!
Jag heter Susanne och bor i Sthlm med min man och två barn. Jag har följt dig sedan du bloggade hos Pernilla Wahlgren och gillar din blandning av recept och fina bilder.
Tack för en fin blogg!

Mvh, Susanne

Camilla I
12 år sedan

Hej! Camilla heter jag & är nyligen 32 år fyllda. Har en son på 6 år & en dotter på 3 år. Bor i hus i Vellinge kommun. Har läst din blogg sedan du bloggade på Pernillas värld. Gillar din bakverk. Jag får äta med ögonen för annars hade jag rullat fram:)
Fortsätt med din mycket trevliga blogg.

Sara
12 år sedan

Sara heter jag och är 23 år. Jag bor i Stockholm och pluggar till lärare. Jag började läsa din blogg när du bloggade hos Pernilla. Du har en riktigt bra blogg med en bra blandning av olika recept som inte är för svåra plus väldigt många fina bilder:)

Kram

Pauline
12 år sedan

Pauline heter jag! 20-årig florist som fortfarande bor hemma hos mamma och pappa på gården utanför sommar staden Båstad i Skåne! Hittade till din blogg när du började blogg på pernilla wahlgrens blogg och har följt dig sedan dess. Varje gång jag ska leta upp nya recept letar jag här inne och det blir alltid lika gott och uppskattat!

12 år sedan

Hej Jenny
Jag har följt din blogg sedan du var hos Pernilla Wahgrens blogg, Jag ska bli 45 år i år och har 3 barn- som är 23, 20 och 8 år har även en katt Gizmo, jag har oxå en blogg som heter mat&tjat…Din blogg är så fantastisk varm, inbjudande och många spännande inlägg som mat och tips……

Nästa inlägg

Fransk potatissallad

96
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x