Frukost med hårt bröd, ägg och avokado

 

Tisdagsfrukost. 

IMG_7024-002

Vaknade av väckarklockan klockan sju idag, gick en promenad med Molly och sedan blev det ett par koppar kaffe medan jag fixade iordning frukosten till mig och resten av familjen. På min tallrik blev det avokado, melonbitar knäckebröd med ost och tomat och ett skivat hårdkokt ägg. En bra start på dagen med andra ord , nu dags att kolla igenom frågor & mail.

Hoppas du också fått en fin start denna tisdagsmorgon 🙂

 

1

2 responses to “Frukost med hårt bröd, ägg och avokado

  1. Jen skriver:

    Du gör ju alltid så gott Jenny! Muuums! Bjud över mig snart! haha blir ju så hungrig!

    / Jennifer (http://LittleDessert.se)

  2. Frida skriver:

    Jag har just upptäckt hur fin kombination ägg och avokado är! Det blir en oslagbar frukost 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *