Frukost med hårt bröd, ägg och avokado

 

Tisdagsfrukost. 

IMG_7024-002

Vaknade av väckarklockan klockan sju idag, gick en promenad med Molly och sedan blev det ett par koppar kaffe medan jag fixade iordning frukosten till mig och resten av familjen. På min tallrik blev det avokado, melonbitar knäckebröd med ost och tomat och ett skivat hårdkokt ägg. En bra start på dagen med andra ord , nu dags att kolla igenom frågor & mail.

Hoppas du också fått en fin start denna tisdagsmorgon 🙂

 

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jen
12 år sedan

Du gör ju alltid så gott Jenny! Muuums! Bjud över mig snart! haha blir ju så hungrig!

/ Jennifer (http://LittleDessert.se)

12 år sedan

Jag har just upptäckt hur fin kombination ägg och avokado är! Det blir en oslagbar frukost 🙂

Nästa inlägg

Midsommar närmar sig

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x