Dagens planer

Söndag idag, och dagen har börjat bara bra.  Skrivit listor till mataffären och börjat packa iväg oss för att åka iväg på loppis.  Fick tips av några vänner  för lite sedan om en jättestor och bra loppis. Och eftersom det bara är öppet på söndagar så blir detta numera en given  söndagsutflykt  ett tag fram över. För vi söker med ljus och lykta efter kökssoffa ( fortfarande) , ett soffbord och en skänk.  Sedan har jag har varit på jakt efter ett månbord länge. Och igår fick vi ett av jättefint av Jonathans mamma, och det kommer bli toppen efter att målat det en gång.  Bilder kommer. . . . .

IMG_6943

Trevlig söndag till er!

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

Var finns denna loppis?

Helena
11 år sedan

Hej! Har du något tips på efterrätt till midsommar, gärna med jordgubbar.

Nästa inlägg

Järpar med smak av grekland

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x