Mors dag

Hejsan hejsan !
Igår kväll  satt vi ( precis som så många andra ) framför tv:n och hejade på duktiga Looren, herreguuud så bra hon var! Och idag  är det söndag och den tjugosjunde maj – och så även  mors dag. Så idag fick jag fick sovmorgon och väcktes klockan nio med kaffe, liljekonvaljer, finaste teckningarna och paket.  En parfym och sedan mina favorit doftljus från Åhlens fick jag.

Liljekonvaljer är så fina och doftar gott !

IMG_5400

Ljus som doftar av citrongräs och kokos

IMG_5402

Till alla er mammor därute ha en jättefin mors dag idag!

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Hanna
12 år sedan

Mina sötnosar kom också in med liljekonvaljer på sängen idag. Älskar dessa blommor <3. Hoppas att du haft en lika fin mors dag som jag Jenny. Din chokladiga cheesecake som du tipsade om i förra inlägget är för övrigt det godaste jag ätit :-D!

12 år sedan

Härlig blogg med massa inspiration och trevliga recept. Jag följer dig via bloglovin! Hoppas helgen varit fin!
jag finns på http://www.mangiare.bloggplatsen.se, rel ny, sen januari, men vurmar för äkta vara och alla recept är glutenfria. Ha en toppenvecka! Mvh Camilla

Nästa inlägg

Oxfile med krämig potatisgratäng

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x