Onsdag

Tidig onsdagsmorgon och jag passar på att kikar förbi bloggen och önskar er en riktigt  god morgon ,medan jag väntar på att kaffet ska bli klart. Jag vitmålade om källartrappen igår kväll, och kom på att jag glömde fota före och efter bilder. Typiskt! Men fint blev det iallfall – ska se om jag hinner måla nästa gång senare i eftermiddag.

Istället en liten bild på den ny inköpta köksblomman – i ljuvlig pastellrosa.

IMG_4995

Och idag ska vi minsann plocka in en rejäl bukett med syrener till köksbordet – de blommar för fullt i trädgården och doftar  ju bara så gott.

Hej på ett tag

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sara
11 år sedan

Vilken fin blomma!!
Vad heter den??

Nästa inlägg

Kyckling med mynta- tabouleh och frisk citronyougurt

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x