Trevlig Valborg

Kikar förbi bloggen lite snabbt och vill önskar er alla en Trevlig Valborg !

Jag har förberett ett tidsinställt inlägg här i föväg eftersom vi är på Öland nu  och ska vara hos min syster och grilla ikväll, och sedan ska vi såklart titta på brasan.  Thelma åkte tåget hit redan i Lördags, för hon ville hinna träffa kusinerna i ett par dagar. När man blir bjuden på middag  så vill man ha med sig någon present  till värdparet- och istället för den obligatoriska blomman som jag brukar köpa med mig när jag ska på middag så plockade jag ihop en korg med olika sorters servetter, doftljus, en söt duk och sedan dessa söta burkar som jag fyllde med färgglada non-stop.

IMG_4158-001

Fina nonstop-godis är bra att ha hemma när man ska baka!

IMG_4149

Vi ( Nomi och jag ) handlade temat  så att det gick i cerise / rosa- färger.
Och till barnens kusiner hittade Nomi fint  Hello Kittygodis

IMG_4271

Jag hoppas att ni får en riktigt fin och solig valborg!

Hörs snart.

1

7 responses to “Trevlig Valborg

 1. Anna skriver:

  Trevlig valborg!
  Tack för att du alltid tar dig tid att skriva ett inlägg till oss bloggisar som följer dig 😉

 2. Kristin skriver:

  Trevlig valborg till dig och din fina familj.

 3. Katarina skriver:

  Glad Valborg! Kram

 4. Foodlover skriver:

  Vad är det för nonstop du använder?

  De vanliga som heter just nonstop brukar ju vara i så tråkiga, mörka färger. Jag har testat m&ms också och de var lite ljusare men de på dina bilder är ju verkligen superfina och klara i färgerna! Mycket finare när man bakar!

  🙂

 5. Hanna skriver:

  Tack för en härlig blogg.

  Finaste valborg till dig och din familj

 6. Hanna skriver:

  Vi gjorde din blåbärspannacotta till valborgsefterrätt.
  Efter att ha tjuvsmakat kan jag lova att det var något av det godaste jag ätit.

  Tack tack!!

 7. Ksristina skriver:

  Var har du köpt servetterna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *