Trerättersmiddagen

Trerättersmiddagen ikväll blev iallafall , en enkel förrätt med :crostiner med oströra, fyllda minikrustader, till varmrätt grillat med ungsrostad mandelpotatis/ morötter  och bearneiesås, Och Ni som läser och följer mig på facebook  vet att efterrätten blev en hallonpannacotta med chokladkräm.

Och eftersom det är lördag så blir det godis också

IMG_2925-001

 

Det var Nomi och jag som var och  handlade detta  godiset….. därav blev det mest choklad, lakrits och sura godisar.
Och lite jordgubbar till dem som vill äta lite nyttigare. .
 

IMG_2923-001

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sandra
12 år sedan

Hejsan:) fina skålar och vilket kap(y) fanns dem i andra färger?:)

12 år sedan

Ja, plats för godis finns det alltid 🙂 Önskar er en fin söndag, kram!

lollo
12 år sedan

Du är riktigt bra på att fota men mindre bra på att lägga ut recept. Jag är ny läsare av just din matblogg men jag stör mig på oordningen bland dina recept. Det är väl en matblogg eller? Laxen t.ex hur länge ska den grillas i sitt foliepaket och den glansiga potatisen till fäskfilén? hur gör jag den under vilken flik hittar jag det?

Lägg länkar i texten som visar recetet.

Maten ser ruskigt god ut men blir frustrerad av att jag inte kan hitta receptet.

jennysmatblogg
12 år sedan

Hej Lollo och god morgon.
Många recept blir repriser, då skriver jag kanske inte ut hela receptet igen. Men visst länkar jag till tidigare inlägg i de flesta recept.
Men ungsrostad potatis brukar jag nog inte göra det.. . . Men jag tar till mig av kritiken.

Laxen är svår att säga exakt hur länge ,det beror på hur om du har den halvfryst, färsk ,eller hur varmt det är på glöden.
Potatisen in i ugnen på 225 grader med rikligt med olivolja och salt tills den är mjuk inuti och fått fin färg- då är den färdig.

Jag hoppas du får en riktigt fin fortsatt söndag 🙂

Nästa inlägg

lördagsfrukost

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x