Ostfylld fläskfile

God kväll !

Nu är jag hemma igen efter att ha varit i Kalmar, har ätit en sen men trevlig  födelsedagslunch för min mamma och min syster på stan. Sedan blev det en fika  hos  Melvin och Nomis farmor & farfar innan vi åkte hem.  En jättetrevlig lördag med andra ord. Väl hemma igen så såg jag att ni önskat få receptet på gårdagens middag, som var ostfylld fläskfile. Detta är en maträtt som vi lagar ofta på helgerna, men det är också en middag som är svår att få en bra bild på.

Ostfylld fläskfile, med potatisgratäng och bearniesåsIMG_6766

Detta behöver du till ostfylld fläskfile :
1 fläskfile
2 msk smör
salt och peppar
Fyllning :
100 gram philadelphiaost
Chilikrydda / alternativt en egen favoritkrydda
salt och peppar
Serveras till potatisgratäng & bearneisesås

Gör så här :
Ställ ugnen på 180 grader.
Rör ihop alla ingredienser till philadelphia- röran.
Putsa fileén och salta och peppra.
Hetta upp en panna med smör och bryn fläskfilen så att den får fin färg runt om.
Lägg den på en skärbräda och skär ett snitt längst hela fileen ,
fyll upp med färskosten och lägg i en ugnsform.
Gratinera i ca 40 minuter ( eller tills köttet är genomstekt )

Klart att servera !

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Minna
12 år sedan

Jag tycker att det ser fantastiskt ut 🙂 mums

Kristin
12 år sedan

Bästa bloggen, i loooove

Pia
12 år sedan

Hejsan Jenny!
Jag är helt ny på denna bloggsida. Men jag måste säga att GODE GUUUUUD vilken MAT du lagar människa!!! Har suttit och läst igenom nu, och det är väldigt MYCKET som faller mig i smaken!! Tack för att du bjuder så mycket på dina kunskaper och erfarenhet. Denna ska jag följa=))

Kram/ Pia

Pia
12 år sedan

Jahaja.. då har jag kollat runt lite till… Fantastiska bilder till recepten!! En sak till bara…. Du FÖRKLARAR väldans bra i ”Gör så här”. Typ 1..2..3…4.. PERFEKT!

Tack igen/ Pia

jennysmatblogg
12 år sedan

Kristin : Tack !!

Pia : Välkommen hit! Och vad glad jag blir att du gillar bloggen 🙂

Nästa inlägg

Räksoppa

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x