Inredningsböcker

Godkväll,

Det var en kanondag idag på Gekås, kom fram tio i åtta och det var inga problem med att hitta parkering längst fram, för idag var det folktomt på Ullared – och det betyder att det inte var urplockat bland hyllorna.  Lucky me! 🙂

Och jag hittade mycket av det som jag skrivit ner på önskelistan. Blandannat var jag på jakt efter fina inredningsböcker / förvaringsboxar,  efter att jag sett dem på Mio….. eller om det nu kanske var EM…..  Iallafall så  sprang jag på dem på Gekås idag , och självklart så kunde jag då inte motstå att köpa dem :

IMG_5919
Två olika motiv blev det ,
och  i två olika storlekar.

IMG_5918
Bra förvaring för tv- och video-dosor

IMG_5921-1

De kommer bli jättefina på soffbordet! Men nu är det dags för middag
Jag återkommer med mera av mina fynd från Ullared snart…

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Minna
12 år sedan

Ååå så snygga! Vill ha vill ha vill ha!!!;-)

12 år sedan

Verkligen snygga!

Emma
12 år sedan

Åh, hade jag bara vetat att du skulle dit så hade jag frågat väldigt snällt om du hade kunnat kolla ifall den där lampan som du köpt där (som jag frågat om tidigare) fanns kvar. Jag blev så förälskad i den när jag såg bilden från ert hus! 🙂

12 år sedan

Riktigt fina! Vad kul att du är nöjd med din shopping:-)

trevlig helg!

Kattis
12 år sedan

Ååå så fina! Hur mkt kostar de???

jennysmatblogg
12 år sedan

Kattis : Jag sparade inte kvittot.
Men jag trordet var ca : 39 för den stora och 29 för den mindre…

På EM kostar ett 3-pack med böcker över 300 :-

12 år sedan

Precis en liknande sådan stod vi och velade om att köpa i onsadags när vi var på soffjakt… Den kostade 149 kronor (för en) och som tur var så la vi den igen. Ullared blir det till våren, jippi!

Nästa inlägg

Ajvarsoppa med bacon & fetaost

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x