Planerar efterrätter

 

Hoppas ni haft en fin vecka , tänk vad snabbt även denna vecka har rusat förbi -redan fredag och helgen är alldeles snart här 🙂
Och vi har varit på stan nu idag och uträttat ärenden och handlat lite. Och ikväll ska det bakas efterrätter som vi ska ha med oss till grillkvällen hos barnens farmor och farfar imorgon. Det lutar åt något gott med choklad . . . men jag har inte bestämt mig än 🙂

 

Och på tal om hembakat . . . .de hembakade marängerna jag bakade sist tog slut snabbt, så jag fick fylla på prydnadsskålen med färdigköpta

(dessa är inte lika goda – så de får vara som en prydnad ) 😉

Nu är det dags och sätta mig ner och kolla recepten till efterrätterna. . . . .

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Blåbärskladdkaka i långpanna

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x