Pannacotta på mjölkchoklad

Denna efterrätten är en riktig höjdare för oss chokladälskare.

Till 6 personer :
4 dl vispgrädde
4 msk strösocker
200 gram mjölkchoklad
2 st gelatinblad

Vitchoklad, färska hallon och lite krossad mörkchoklad.

Gör så här:
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. ( ca 5 minuter)
Och koka  upp grädde tillsammans med sockret.
Ta bort från plattan och låt stå med lock på i ca 5- 10 minuter.
Rör sedan ner gelatinbladen i den varma gräddblandningen – rör om tills bladen löst sig ordentligt.
Hacka chokladen och rör ner i gräddblandningen – rör om tills all choklad löst sig.
Häll upp i koppar eller skålar. ( Går även bra att lägga i en skål – så får man välja själv hur mycket man vill ha )

Låt stå kallt i ca 4 timmarn innan servering

Garnera med färska hallon , vitchoklad flan och lite mörk krossad choklad

Trevlig Fredag 🙂

2

2 responses to “Pannacotta på mjölkchoklad

  1. Claire skriver:

    Ser supergott ut!
    Har precis hittat din blogg och tycker det ser ut att vara massor av goda recept. Tycker att du tar otroligt bra bilder oxå!

  2. Frida skriver:

    Kan man göra denna i större sats? Eller är det bättre att göra i omgångar? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *