Pepparkaksgodis

Pepparkaksgodiset som jag skrev om igår , går att variera jättemycket.
Här har jag gjort samma pepparkakskulor, men dessa är doppade i mörkchoklad med lite flingsalt.

 

Det här behöver du :
150 gram pepparkakor
100 gram färskost (som t.ex Philadelphia )
ca 150 gram mörk kvalitets choklad ( 70 % )

Garnering : flingsalt

Gör så här :
Mixa pepparkakorna i en mixer, tills det bara är smulor. Häll sedan dessa i en skål, och rör ner färskosten. Forma till lagom stora kulor: Sedan chokladdoppar du dessa småkulor i chokladen. Strö lite fint flingsalt över dem  och ställ dem kallt igen,

tills det är dags att servera.

Jättegott till adventsfikat 😀

0
Prenumerera
Notis om
2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Carina
4 år sedan

Går det att frysa in dessa peppar kake bollar?

jennysmatblogg
Reply to  Carina
4 år sedan

Absolut 🙂

Nästa inlägg

Saffransbiscotti

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x