Ljummen Fusillisallad

Ljummen Fusillisallad med Wasabi&Sesame-kyckling toppat med Pinjekärnor och Parmigiano Reggiano‏Ringla över rikligt med en krämig balsamvinäger.
 
 
 
 
4 personer
4 kycklingfileér
Wasabi&Sesame-krydda (Santa Maria )
500 gram Fusilli
Salt
ca 150 – 200 gram Babyspenat , Lollo Rosso & Grön Batavia ( Går bra med annan god sallad också)
10- 15 st pärltomater
1 rödlök
1 pkt getost/fårost
1 näve Pinjekärnor
Stora gröna oliver
Parmigiano Reggiano
Balsam vinäger (äppel)
 
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Dela kycklingfilen på mitten/längden – så går det snabbare att steka den. Krydda med Wasabi&Sesame och salta. Bryn tills den är gyllene brun och kycklingköttet inte är rosa.
Blanda salladen, rödlöken & fårosten blanda sedan i pastan som nu är ljummen . Rosta Pinjekärnor på stekpannan ,stekpannan ska vara torr. dvs inget matfett eller olja. De ska bli gyllenen bruna- rör om i pannan hela tiden tills pinjekärnorna är färdiga.
Skiva kycklingfileen , strö över Parmigiano Reggiano- osten och dekorera sedan med pinjekärnorna, och de gröna oliverna.
 
Ringla över liten god balsam vinäger, det ger en frisk härlig smak.
 
Smaklig Måltid!
0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Emilia
12 år sedan

Du, jag vet inte vad jag ska säga mer än att du ha räddat mitt liv. Min man och min dotter äterbokstavligt ingenting. Dom älska spagetti med köttfärssås o korv o makaroner vilket jag nästan hatar numera. Sen såg jag din blogg. Jag har fått hopp igen för att laga mat. Jag har inte lagat mat på 3 veckor för att jag har tappat lusten helt..matlagningen är tråkig nuförtiden. Men imon ska jag dra och handla och göra den goda kycklinglasangen. Så snälla lägg aldrig ner din blogg.Aldrig..jag behöver dig haha!!! tack!!!!!!!!!!!!

Nästa inlägg

Ostscones

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x