Jag valde att ha Boursin-färskost i denna, men välj vilken färskost som ni gillar bäst. Denna ska jag laga till helgen. Så god!
![](https://i0.wp.com/www.jennysmatblogg.nu/app/uploads/sites/6/2024/04/F05403A3-4C95-4E90-A87F-70509B971E16-1.jpeg?resize=973%2C1024&ssl=1)
För 4 personer :
1/2 påse babyspenat
4 portionsbitar lax
2 bitar med Boursin ( vitlök & örter)
1 förpackning med körsbärstomater
2 msk fond ( jag brukar ha hummerfond alt. schalottenlök )
1/2 msk citronpeppar
1/2 msk salt
5 dl grädde
1 pressad citron + zest
*Pasta för 4 personer
Gör så här
Ställ ugnen på 200 grader.
Lägg babyspenaten i botten, skär upp den tinade laxen i kuber,
Vänd ner tomaterna, salta & krydda. Placera ut färskosten, häll över grädden.
Skjuts in i ugnen i cirka 15- 20 minuter. Koka pastan al dente under tiden.
Ta ut formen, vänd ner citronsaft + zest och rör ner pastan.
Serveras genast.
❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Missa inte alla SÖTA vårkjolar just nu hos Bubbleroom,
Klicka här
![](https://i0.wp.com/www.jennysmatblogg.nu/app/uploads/sites/6/2024/04/kjoool.jpeg?resize=705%2C1024&ssl=1)