![](https://i0.wp.com/www.jennysmatblogg.nu/app/uploads/sites/6/2024/02/tttt.jpeg?resize=1024%2C683&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.jennysmatblogg.nu/app/uploads/sites/6/2024/02/ttttt3.jpeg?resize=1024%2C683&ssl=1)
Det här behöver du :
Pasta
1 kycklingfile per person
Krydda : chili explosion
valfri pesto
1 burk med körsbärstomater
olivolja
flingsalt
Servering : Turkisk yougurt
Gör så här :
Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Stek under tiden kycklingen, du kan välja att krydda kyckligen med vilken som helst, jag hade en chilikrydda. Jag brukar ugnsbaka tomaterna , men idag orkade vi inte vänta på ugnen. Så jag stekte dem i en kastrull med lock , på ganska gög värme. med rikligt med olivolja och lite flingsalt. Stek kycklingen klart i smör, och skär den sedan i lagom fina bitar. När pastan är klar häll av vattnet och skölj av dem, vänd sedan ner ett par teskedar av din favorit pesta. Jag hade en med paprika / chili smak. Vänd försiktigt ner tomaterna och servera genast med en klick turkisk yougurt.
Smaklig spis.
❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Nu har vårjackorna kommit in på bubbleroom. Kolla in dem här