INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

PESTOPASTA MED KYCKLING

Det här behöver du :
Pasta
1 kycklingfile per person
Krydda : chili explosion
valfri pesto
1 burk med körsbärstomater
olivolja
flingsalt

Servering : Turkisk yougurt

Gör så här : 
Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Stek under tiden kycklingen,  du kan välja att krydda kyckligen med vilken som helst, jag hade en chilikrydda. Jag brukar ugnsbaka tomaterna , men idag orkade vi inte vänta på ugnen. Så jag stekte dem i en kastrull med lock , på ganska gög värme. med rikligt med olivolja och lite flingsalt.  Stek kycklingen klart  i smör, och skär den sedan i lagom fina bitar. När pastan är klar häll av vattnet och skölj av dem, vänd sedan ner ett par teskedar av din favorit pesta. Jag hade en med paprika / chili smak. Vänd försiktigt ner tomaterna och servera genast med en klick turkisk yougurt.

Smaklig spis.

❤️  ❤️ ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️
Nu har vårjackorna kommit in på bubbleroom. Kolla in dem här

5
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

TRYFFELBURGARE

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x