Grymt god Daimfudge.
Denna måste ni prova.
![img_0488](https://i0.wp.com/www.jennysmatblogg.nu/app/uploads/sites/6/img_0488.jpg?resize=3413%2C4029&ssl=1)
![img_0533](https://i0.wp.com/www.jennysmatblogg.nu/app/uploads/sites/6/img_0533-1.jpg?resize=4801%2C3424&ssl=1)
Du behöver till cirka 25-30 bitar :
3 dl grädde
3 dl strösocker
1 dl ljus sirap
50 gram smör
200 gram mjölkchoklad med Daim
Topping: 2 hackade dubbeldaim
Gör så här:
Klä en form cirka 15*15 med bakplåtspapper. Mät upp grädde, sirap och socker i en tjockbottnad kastrull och låt koka upp till 120 grader. (Använd termometer) Ta bort från plattan, bryt och vänd sedan ner chokladen och smöret i den heta smeten och rör tills smeten är jämn och blank. Vänd upp fudgesmeten i formen. Strö över hackad daim. Ställ sedan kallt över natten.
Skär sedan lagom stora munsbitar med en vass kniv, eller degskrapa.
![img_0580](https://i0.wp.com/www.jennysmatblogg.nu/app/uploads/sites/6/img_0580.jpg?resize=4494%2C3062&ssl=1)