REKLAMLÄNKAR FÖR KICKS

PARFYMER

.

Förra veckan utökade jag smink- & parfymhyllan.
Jag är ju extremt petig med parfymer. Och kan bara ha lätta, friska & fräscha dofter. Nu har jag hittat en ny doft som jag ääääälskar. Denna Daisy från Marc Jacobs

Och denna mina vänner är en gammal favorit som ni fick mig att köpa för flera år sedan. Men nu vart den slut så jag klickade hem en ny. Friskt, fräscht och mumsigt. KLICKA HÄRSedan blev jag så glad när jag sprang på denna Hugo Boss som jag inte doftat tidigare.
Snälla någon så fräsch doft.KLICKA HÄR

Sedan behövde har en lite mörkare foundation / nu när man fått lite solbränna.
Så jag slog till på denna godingen och blev jättenöjd med resultatet. Massa glitter & glow i…. så varsågoda – ett bragt budgettips.
KLICKA HÄR

Sist men inte minst blev det en Brunutansol produkt- Mina favoriter till kroppen är St Tropez denna för medium solbränna Och denna från st Tropez beställer jag när jag fått bra med färg men ändå vill ”poppa” i någon snygg klänning eller fina shorts, den ger riktigt bra/ mörk färg. Jag använder denna handsken när jag smörjer in kroppen, och jag lovar att det är så mycket enklare och blir jämnare än att använda spray. Säger BUS-proffset 😉

19
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Cecilia Algons
11 månader sedan

Håller med, älskar parfymen 😊 Har samma foundation med, tycker den är toppen. Har vi liknande ”parfymsmak” så testa Juicy fruit eller Daisy Dream (Marc Jacobs) om du inte gjort det. Ett par av mina andra favoriter. Älskar även ”Femme” från Hugo Boss men den är kanske något tyngre, men underbar

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x