INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

4 MÅNADER KVAR TILL JULAFTON

Hej Raringar,
Kan ni förstå att det bara är 4 månader kvar tills jul. Känns som hela sommaren bara trillade förbi… Även om jag älskar sommaren så älskar jag hösten ännu mer, och sedan har vi jul! Inte tokigt det heller. Funderar redan på vilka julbord jag ska boka … Hehehe.

Förrförra året åt jag 11 julbord om jag inte missa fel. Förra året vart det bara fem.
Får se vad detta året har att bjuda på. Längtar ni också lite efter julmaten?
Jag älskar att duka med vackert porslin och på cervera hittar ni mängder med tjusiga tallrikar just nu. Klicka här Dessutom är det upp till 40 % RABATT på porslin just nu.

8
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

SAFTIGA BULLAR MED MANDELMASSA

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x