Passar lika bra tillsammans med haricots verts som till potatismos.
Du behöver till 4 bitar:
4 kycklingfileer
12 bitar soltorkad tomat
1 dl färskost
1 paket bacon
Gör så här:
Ta fram de tinade filéerna och skär ett snitt i dem på tvären.
Finstrimla soltorkad tomat & rör ihop med färskosten. Fyll filéerna med röran och linda om baconskivorna runt dem. Grilla dem eller tillaga dem i ugnen på 180 grader. Lagar du dem i ugnen så lägg dem i en ugnsfast form & ställ in i mitten av ugnen i cirka 30- 35 minuter tills kycklingen är klar ( längre eller kortare tid beroende på tjocklek)
Till salladen behöver du:
250 gram haricots verts
1 msk vinäger
1 1/2 msk olivolja
1/2 rödlök
salt & peppar
chiliflakes
Gör så här:
Ansa bönorna och koka dem lätt i 3 minuter.
De ska nätt och jämt bara bli mjuka. Skölj dem i kallt vatten och lägg dem i en skål. Vispa ihop vinäger med olja i en skål, vänd ner den finhackade löken med salt och peppar. Vänd ner dressingen över bönorna och toppa med lite chiliflakes.
Klart att servera.