KICKAR IGÅNG FREDAGEN

Hej där raringar,
Den 17:e februari säger almanackan, nu är det inte länge kvar till sportlovet.
Sedan välkomnar jag våren med öppna armar. Längtar efter sol, fågelkvitter och prunkande snödroppar i dikena på mina promenader.

I dag är det allt annat än sol över Kalmar, men jag tänkte att jag ska plugga in lite bra musik i öronen och ut och gå mina 10 000 steg. Jag tror jag har fått in dessa steg till en vana i mitt liv nu, men att hitta tid för gymmet är svårare… Hahah. Men jag har en bokad PT-tid efter lunch så jag kämpar på att få till min tid där också.
Frukosten blev omelett idag….

Så här gjorde jag:
3 ägg ihopvispat med en skvätt grädde
finhackad gul lök,
paprika och rökt skinka
Philadelphiaost

Vispa ihop allt utom philadelphiaosten och stek i olivolja ett par minuter på varje sida
Bred ut ett lager med färskosten innan servering

5
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

GLUTENFRIA KÖTTBULLAR

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x