REKLAM FÖR HOTEL TYLÖSAND

HOTEL TYLÖSAND

Godkväll raringar,
Barnveckan rusar alltid förbi så snabbt, redan Fredag imorgon alltså. Nomi & jag har mest chillat framför tv:n och kollat massa mysiga komedier. Och i morgon då styr jag kosan mot Växjö på förmiddagen, för massa möten och även hämta hem barnbarnet som jag ville låna i helgen. Thelma & lillasyster Johanna kommer oxå hit i helgen, de ska hjälpa till med förberedelserna för Nomis kalas vi ska ha på Söndag.
Det är stora kontraster på mina helger märker jag, förra helgen var det Spa och häng med Martina för hela slanten.Hotell Tylösand vilket litet guldkorn där borta på Västkusten.
Det finns två våningar med spa, och den på nedre våningen där var även barnen välkomna. Våning två var lyxigare och bara för vuxna. Jag och Martina höll till på våning nummer två.

Fantastiska pizzor hade vi till lunch- de måste ni smaka om ni har vägarna förbi. Och vad vi åt på vår tre-rätters middag det såg ni på Instagram.

En underbar vistelse som vi faktiskt avslutade med ett träningspass.
Så nu är jag igång med gymmandet igen, jag vet ju som sagt att jag har mindre ont i axlarna när jag tränar regelbundet. Så nu ska jag försöka att planera bättre så att jag hinner med mina pass i veckan.

Men nu dags att jobba av mailen,

19
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x