INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

MÅNDAGEN SOM FÖRSVANN

Ja lite så känns det, jag har gjort tusen saker. Men ändå inte fått något ”vettigt” gjort. Jag har uträttat ärenden på stan, släckt bränder på mailen, hämtat ut rekvisita, skickat utkast fram och tillbaka, kollat statiskt, storhandlat inför barnveckan, hämtat ut paket, packat & postat pärlpaket och vips så är klockan redan fem. Så nu är det dags att snart stänga ner datorn för dagen.
Barnen har önskat hemgjorda köttbullar med potatismos och brunsås. Inte mig emot – typ den godaste husmanskosten jag vet.


I går var jag ute på en lång och välbehövlig skogspromenad med ett par tjejkompisar, och då passade det alldeles ypperligt att plocka med sig massa färgglada blad och kvistar. Så nu blev det ännu mer färgglatt på trappen. Nu är många som frågat om växten till höger här på bild. Jag har fått veta nu att den heter Bärljung. Väldigt fin, men också väldigt taggig.
Sedan vet jag att många av er uppskattar när jag letar fram erbjudanden och rabatter. Här kommer dagens sådan.

Och sedan vill jag passa på att tipsa om ytterligare rea på Hemtex, nu har de 40 % på massor av sängkläder, samt köpa 1 betala för 2 bland alla dess gossiga å mjuka handdukar

15
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anette
1 år sedan

Varför skriver du att du inte gjort något ”vettigt” på hela dagen när du gjort allt som ditt jobb kräver?
Känner du inte att allt du gör för bloggen och dina samarbeten är ett jobb?

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x