ANNONSLÄNKAR FÖR MIO

MORGONLÄSNING


.
Godmorgon raringar,
Nu är det inte många dagar kvar i Augusti. Snart kliver vi in i september, det är nu min favorit årstid börjar. Hösten med all den friska och krispiga luft och alla färgglada löv, bästa tiden för att vara ute och gå långpromenader. Och något som jag alltid blir sugen på att göra under hösten är att börja piffa inomhus, kanske någon ny färg eller lite nya kuddar eller till och med byta ut lite möbler.

Vardagstipset för att få kaffet så där extra gott, är att du skaka mjölkpaketet eller som i mitt fall så har jag alltid den vegansk barrista ”mjölken” innan du häller ner det i kaffet. Och vips så har du en härlig skummad kaffe.

Man kan ju tycka att det ju var lägligt att Mio-katalogen dök ner i lådan. Jag vill måla om i köket och byta ut mina tråkiga kökstolar. Har egentligen varit inne på det två höstar nu. Men kan inte bestämma mig.

Vad tycker ni om dessa?
Eller dessa eller dessa ?

Skriv gärna i kommentarsfältet

11
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Gülay
1 år sedan

Jag gillade SharonKarmstol mest 👍🏻

Anna
1 år sedan

Jag gillade stol nummer 2 bäst. Har du någon rabattkod ?

Ted
1 år sedan

Ingen var speciellt snygg. Har du kollat in Jotex ?

Nästa inlägg

KRÄFTSKIVA 2022

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x